TRX

TRX for the Pre Natal Athlete - Digitalt download kursus

350,00 DKK

TRX Suspension Traineren er en rigtig god træningsmakker til kvinden under både præ- og postnatal træning.

I "TRX for the Pre Natal Athlete" får du et indblik i de fysiologiske og motivationsmæssige tilpasninger der måske skal til i TRX-træningen gennem en graviditet. Kurset er digitalt og kan tages i det tempo du har lyst til.

Scroll ned og læs mere ↓

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

 • Fri fragt ved køb over 500,-
 • Dag til dag levering
 • E-mærket webshop

TRX-træning er smart både under og efter en graviditet


Den prænatale og postnatale periode er en tid med enorme forandringer for kvindens krop. Tyngdepunktet ændrer sig, muskler og led bliver udsat for mere belastning end ellers, og der kan helt lavpraktisk være bevægelser og ydrestillinger, som ikke er så let tilgængelige.

TRX Suspension Traineren er en rigtig god træningsmakker både før og efter du har født. Den kan give støtte, den kan fjerne belastning der hvor man ønsker at nedskalere intensiteten - og det er fuldt ud muligt at lave en effektiv, udfordrende træning. 

Når du har gennemført TRX Pre Natal-kurset, har du lært:

 • Hvordan man adresserer og programmerer i forhold til de hormonelle og posturale ændringer og udfordringer forbundet med graviditet
 • En række effektive bevægelser/øvelser, der understøtter disse ændringer og udfordringer
 • at addressere de overvejelser og misforståelser der findes omkring præ-natal træning


Hvordan kan man bruge TRX til prenatal træning?

På dette digitale kursus vil du få indblik i de fysiologiske og motivationsmæssige tilpasninger der måske skal til i TRX-træningen gennem en graviditet. Vi ser på, hvordan TRX Suspension Traineren kan bruges til effektivt og sikkert at træne klienter gennem alle stadier af graviditeten.

Udforsk hvilke udfordringerne der kan være ved træning som gravid, som kan betyde at der skal gøres specifikke overvejelser omkring og ændringer af måden og metoden du selv træner, eller hvordan du instruerer dine klienter.

Dette indeholder "TRX for the PreNatal Athlete"

 • Digitale videoer
 • Digital kursusmanual
 • interaktive elementer
 • 1-2 timers digital undervisning af Farel Hruska (Pre- & Postnatal Specialist)
 • OBS: kurset undervises på engelsk


Dette interaktive kursus er designet til at give dig praktisk erfaring med teknikker til træning af gravide klienter og bevægelsesstandarder samt et godt øvelsesbibliotek til formålet.

Vi anbefaler, at du har en TRX Suspension Trainer og TRX RIP Trainer til at træne med i for at få det optimale ud af kurset.

 

KURSUSMATERIALER:

Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (kursusmateriale, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 

*OBSDigitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk. Kurset skal gennemføres for at du modtager et deltagerbevis.

 

 

Specifikationer
SKU81640182