TRX

TRX for the Female Athlete - Digitalt download kursus

350,00 DKK

Tag dette spændende kursus med dygtige Shana Verstegen, som deler sin indsigt i det, at motivere og ikke mindst optimere træningen for den kvindelige atlet. Der er nemlig nogle helt særlige forhold, som du som træner/instruktør skal have for øje vedrørende den kvindelige fysiologi.

Scroll ned og læs meget mere herunder

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX for the female athlete - digitalt kursus

Dette digitale kursus adresserer essentielle fysiologiske overvejelser og giver indsigt og strategier til at optimere træningen for den kvindelige atlet.

Vær med, når dygtige Shana Verstegen deler nøgleindsigter og strategier for kvindelig træningspræstation, dykker dybt ned i emner af menstruationscyklussen - og hvordan man optimerer træningsfordelene hele vejen igennem, sammen med knogletæthedsovervejelser, fysiologiske forskelle - hvilket resulterer i knæproblemer og risici ved den kvindelige atlettriade. 


Efter at have gennemført TRX Female Athlete digitale kursus, vil du have lært at gøre dig overvejelser omkring:

  • Menstruationscyklus
  • Den kvindelige idrætstriade (The Female Triad)
  • Knæproblemer
  • Motivation

 

ANBEFALINGER:

Dette kursus er designet til at give dig praktisk erfaring med teknikker til træning af kvinder. Vi anbefaler, at du har en TRX Suspension Trainer til at træne i for at få det optimale ud af kurset.

KURSUSMATERIALER:

Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (kursusmateriale, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 

*OBSDigitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk. Kurset skal gennemføres for at du modtager et deltagerbevis.

 

 

Specifikationer
SKU81640184