DEMO - TRX Duo Trainer (kort)

TRX Duo Trainer (demoversion)

TRX Duo Trainer er et spændende supplement til TRX Suspension Traineren og her arbejder du også med din egen kropsvægt som belastning. 

Duo Traineren har lige håndtag, som ergonomisk set et fordel, da det giver dig en håndstilling, som optimerer dine bevægemønstre. De aflaster dine håndled og gør risikoen for overbelastningsskader meget mindre.

Med to seperat ophængte stropper minder det om de klassiske gymnastikringe, men det opfylder funktionaliteten du får i TRX Suspension Traineren - og mere til. 

TRX Duo Trainer er udstyret med Infinity Loops og Mobile Grip Adjusters. En kæmpe fordel,  fordi du fx. kan microjustere når du har brug for at korte redskabet op på grund af loftshøjden eller macrojustere, når du har et "skævt" ophængspunkt som fx to punkter med uens højde. Der er næsten ingen grænser for, hvor du kan træne med din TRX Duo Trainer 

Scroll ned og læs mere

 

Speciel pris 995,00 kr. Normal pris 1.730,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Duo Trainer (Demo-model)

I modsætning til en gymnastikring, har TRX Duo Trainerens Mobile greb et retningsbestemt-trekantet design og lige træhåndtag, som kan være ergonomisk fordelagtigt. Udformningen arbejder med håndens / håndleddets fysiologi for at optimere kroppens mekanik og giver mulighed for belastning med fuld kropsvægt med reduceret risiko for skader. Det trekantede design omkring grebet hjælper også til at forhindre stropperne i at gnide på underarmene.

Vigtigt: mærkningen på håndtagene bør altid vende væk fra dig for optimal ydeevne.

De holdbare uafhængige ankerstropper på TRX Duo Traineren forbindes sikkert til forankringspunkterne via en fastgjort karabinhage. Til gengæld har disse stropper flere "Infinity Loops", som gør det muligt for atleter at fastgøre deres mobile greb i næsten enhver ønsket højde til udførelse af en række forskellige bevægelser, fra row til dips, push-ups og mange flere.

De mobile greb forbindes til uafhængige ankre via deres egen karabinhage og kan også fastgøres uafhængigt til et højt forankringspunkt for pull-ups og andre hængende øvelser.

 

 

Demo-model - meget lidt brugt

Dette produkt har været benyttet som demo-model i forbindelse med TRX Summit og få gange efterfølgende på kurser. Produktet fejler intet og indeholder alt originalt materiale. Derfor får du en demo-version af TRX Duo Trainer til en yders favorabel pris. Normalprisen for denne model er 1730,- kroner. incl. moms.

 

Brug for funktionelt træningsudstyr?

Se det store udvalg af træningsudstyr i høj kvalitet fra TRX Training her. TRX producerer blandt andet Kettlebells, Slamballs, Medicinbolde, Battleropes, Sjippetov og en række andre ting, der kan gøre din træning komplet. Læs mere.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:DEMO - TRX Duo Trainer (kort)
Din bedømmelse

Vores mest populære