TRX

TRX Duo Trainer (kort)

1.699,00 DKK

TRX Duo Trainer har, modsat TRX Suspension Traineren, 2 ophængspunkter, så du kan træne med større stabilitet og dermed også i højere grad træne styrke, i forhold til den klassiske TRX Suspension Trainer

Duo Traineren har lige håndtag i træ, som ergonomisk set et fordel, da det giver dig en håndstilling, som optimerer dine bevægemønstre. De aflaster dine håndled og gør risikoen for overbelastningsskader meget mindre.

TRX Duo Trainer er udstyret med Infinity Loops der gør det let at justere længden og justeringsspænderne Mobile Grip Adjusters, gør det muligt at mikro justere længden hvis du ikke lige har 2 ophængspunkter med samme højde.

Scroll ned og læs mere

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX Duo Trainer har 2 ophængspunkter og har træhåndtag. Udformningen arbejder med håndens / håndleddets fysiologi for at optimere kroppens mekanik og giver mulighed for belastning med fuld kropsvægt med reduceret risiko for skader. Det trekantede design omkring grebet hjælper også til at forhindre stropperne i at skrabe på underarmene.

De holdbare uafhængige ophængsstropper på TRX Duo Traineren forbindes sikkert til forankringspunkterne via en fastgjort karabinhage. Til gengæld har disse stropper flere "Infinity Loops", som gør det muligt for atleter at fastgøre deres mobile greb i næsten enhver ønsket højde til udførelse af en række forskellige bevægelser, fra row til dips, push-ups og mange flere.

De mobile greb forbindes til uafhængige ankre via deres egen karabinhage og kan også fastgøres uafhængigt til et højt forankringspunkt for pull-ups og andre hængende øvelser.

 

Specifikationer
SKU81640008
EAN847585006696