6 stk. TRX C4 + gratis 1 kursus*

Køb 6 stk TRX C4 og få 1 kursusplads* med uden beregning.

Vi har sammensat et virkelig vildt tilbud på TRX C4. Det er TRX Pro-versionen, som benyttes i fitnesscentre, fysioterapier, personlige trænere og foreninger. 
Prisen er nedsat, men det er faktisk mere interessant, at du eller en af dine instruktører får mulighed for at tage et TRX-kursus*.
For hver 6 stk. TRX C4 du køber på efterårskampagnen 2021 får i 1 TRX-kursus gratis. Kurset skal være afholdt i 2021.

Se øvrige vilkår længere nede i beskrivelsen.

Speciel pris 9.425,00 kr Normal pris 12.570,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Supertilbud: 6 stk. TRX C4 & 1 gratis kursus*

Som personlig træner eller mindre fitnesscenter vil man bare gerne have en nem og hurtig måde at kunne komme i gang med at levere engagerende træning til sine medlemmer/klienter – og skabe værdi for virksomheden. Med denne pakke får I det I behøver, for at komme hurtigt i gang med at undervise i TRX Suspension Trainers. Samtidig sparer I penge – det er jo også værd at tage med.

Tilbuddet indeholder følgende:

  • 6 stk. TRX C4 Commercial Suspension Trainers
  • 1 gratis TRX-kursusplads*


I vælger frit imellem alle officielle TRX-kurser. Det er dog et krav, at kursusdeltagelsen skal være afviklet i 2021: Se alle TRX-kurser. (kursuspakker ikke inkluderet)

Få overblikket via kursuskalenderen - Se kursuskalenderen. 

 

Hvad er TRX C4? 

TRX C4 er den professionelle version; designet til at modstå et intensivt brug, som f.eks. kendes fra landets fitnesscentre, fysioterapier og hos personlige trænere. Du får lige præcis det, du har brug: 

  • TRX Commercial C4 Suspension Trainer
  • Extender (forlængerstykke, som bruges til ophæng)


Klik og læs mere om TRX C4.

 

 

1 gratis valgfrit TRX-kursus* 

At spare penge på indkøb af TRX Suspension Trainers er selvfølgelig rart nok.

Men hvis du spørger os, så er den helt store gevinst for dig med dette tilbud, at du får en gratis kursusplads (1 plads pr. 6 købte TRX C4). Det er din mulighed for at få uddannet en ny instruktør eller måske at få sendt en, der allerede har et TRX-kursus, med på det næste relevante kursus (fx Group Training Course, eller et af de mere specialiserede kurser).

Det giver et boost til jeres mulighed for at undervise andre i TRX - på klient eller holdbasis. Hvis I formår at levere spændende, engagerende undervisning som flytter deltagernes fysiske formåen - så er grobunden lagt for at skabe loyale kunder, som kommer igen, fordi de ved at HER får de noget ud af deres træning.  

Læs om TRX-kurserne

Få overblikket via kursuskalenderen - Se kursuskalenderen.

 

 

 


*Det gratis kursus skal være afviklet i 2021. Det kan ikke omveksles til ydligere rabat, og ikke udsættes til andet tidspunkt. Du behøver ikke deltage på et kursus for at benytte dig af tilbuddet, men det giver dig endnu mere værdi for pengene. Gælder ikke kursuspakker.

Vælg selv, om det er dig eller en af dine ansatte, der skal afsted. Der tilbydes 1 gratis plads pr. 6 købte TRX C4 på kampagnetilbuddet i efteråret 2021.

Vær opmærksom på, at nogle kurser kræver, at du eller din instruktør allerede har taget TRX STC-basiskurset.

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:6 stk. TRX C4 + gratis 1 kursus*
Din bedømmelse
Kommende kurser

Vores mest populære