TRX Burn

TRX Burn er den helt gule TRX Suspension Trainer, du kan have med overalt. Den leveres med neoprenhåndtag, suspension anchor og door anchor. Du får en øvelsesplakat med, så du har inspiration til din træning.

Og så får du 1 måned gratis medlemsskab i TRX Training Club oveni - masser af træningsinspiration samt live-holdtræning online!

1.250,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Burn

Den helt klassiske TRX Suspension Trainer bare helt i gult. Den har de helt klassiske neopren håndtag og helt klassiske fodstropper, der har en fast indstilling.

TRX Burn System indeholder:

  • TRX Burn Suspension Trainer
  • Door Anchor
  • Suspension Anchor
  • 1 mdr. gratis medlemsskab af TRX Training Club (med live-undervisning og ondemand videoer)
  • Mesh-pose
  • Plakat med TRX-workouts

 

Når du træner i TRX Suspension Trainer, arbejder du udelukkende ved hjælp af egen kropsvægt. Det gør træningsredskabet til et helt oplagt valg, uanset om du skal opbygge smidighed, styrke og udholdenhed, genoptræne efter en skade, er nybegynder, er begrænset af skavanker eller andet.

Træn dig stærkere og byg fundamentet for en stærk, modstandsdygtig krop. Arbejd på din fleksibilitet og balance og bevar et godt grundlag for at holde dig stærk og stabil hele livet gennem.

Du får forskellige ophængsløsninger med i pakken, men overvej om du skal tilkøbe et TRX X-Mount, så du kan lave et fast ankerpunkt i loft eller væg derhjemme.

 

Alternativ til TRX Burn: Er du på udkig efter en god trx til hjemmetræning, så kan du også kigge på TRX Home 2.

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX Burn
Din bedømmelse

Vores mest populære