TRX

TRX Trainer Basics Course (digitalt download kursus)

670,00 DKK

TRX Trainer Basics Digital Course giver en introduktion til TRX Suspension Training. Lær korrekt opsætning og forankring af TRX´en, grundlæggende brug og principper for progression, som gør det muligt at tilpasse øvelser til præcis det træningsniveau du er på. Det er oplagt til dig, som privat gerne vil lære det basale inden for TRX-træning. Det kan også bruges som en teaser for dig, som på sigt vil tage et af vores TRX-instruktørkurser og gerne vil være fortrolig med termer, metoder, etc.

Scroll ned og læs flere detaljer om kurset

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX Trainer Basics Digital Course

Dette selvstudie online-kursus giver dig de grundlæggende færdigheder, som du har brug for for at forstå basis inden for Suspension Training® og at kunne bruge TRX® Suspension Trainer™ i din egen træning eller som grundlæggende viden i forhold til at træne med klienter.

TRX Trainer Basics Course inkluderer detaljerede instruktionsvideoer, din egen arbejdsbog til download og præcise benchmarks du kan bruge til at måle din forståelse og gøre dig klar til den afsluttende test.

Efter dette kursus vil du være i stand til at:

  • Opsætte TRX Suspension Traineren korrekt
  • Udføre grundlæggende procedurer korrekt ved hjælp af Suspension Trainer
  • Øve dig på at ændre træningsintensitet ved hjælp af Suspension Trainer
  • Øve dig i at udføre og coache forskellige TRX øvelser og progressioner
  • Få adgang til yderligere muligheder for at udvikle dig professionelt med TRX Suspension Training 

 

Hvem henvender TRX Trainer Basics Digital Course sig til?

På kurset får du de mest basale færdigheden inden for TRX. Du lærer at sætte din TRX korrekt op, på basasiniveau at skalere øvelser, samt får indblik i at coache forskellige øvelser og progressioner. Derfor er kurset rigtig godt til dig, der privat har køb en TRX og gerne vil komme godt fra start - og få mest ud af din træning. 

Kurset henvender sig ligeledes til dig, som på sigt gerne vil undervise andre i TRX/inkludere TRX-øvelser i din programlægning til klienter. Du får en smagsprøve på den viden der kræves, og det vil gøre det meget nemmere at følge med på de officielle TRX-instruktørkurser.


Anbefaling: afsæt minimum 3 timer til at gennemgå dette kursus og øve indholdet i praksis. Er det din plan at undervise andre i TRX, så anbefaler vi i øvrigt, at du deltager i fx Virtuelt TRX STC-kursus, som er et reelt instruktørkursus, der giver dig den viden og de redskaber du skal bruge, for at blive klar til at kunne undervise.

Kursusmateriale

Du modtager en arbejdsbog til download samt adgangsinstruktioner til, hvordan du tilgår kursusvideoen online. Vær opmærksom på, at du altså ikke modtager noget med posten. Kurset er på engelsk, og kursusmaterialet, der downloades og evt. printes er også på engelsk. 

Købet er bindende

Når du har bestilt og betalt dit digitale kursus er købet bindende. Det kan ikke returneres og kan ikke overføres til en anden bruger. 

Deltagerbevis 

Når du har gennemført kurset vil du modtage et elektronisk deltagerbevis. 

 

 

Dette kursus anerkendes af følgende organisationer: Canfitpro 2.0; PTA Global 4.0; ACE 0,3; NASM 0.3, NSCA 0.3.

 

 

 

 

Specifikationer
SKU81640186