TRX Agility Ladder

TRX Agility Ladder - fedt træningsredskab til koordination, styrke, agility etc. I rigtig god kvalitetsplast og med velcrosamlinger.

Denne speed ladder kan justeres op til ca. 2,5 meter i længden.

Speciel pris 239,40 kr. Normal pris 399,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TRX Agility Ladder

Stige til koordinations- og cardioøvelser.


Pak noget seriøst cardio ind i din næste træning med den superlette TRX XD Agility Ladder, som du kan gøre klar på få sekunder.

Øv hastighed, smidighedsøvelser, single-leg hop med plyometrisk fokus og meget mere. Træningsstigen er nem at have med og kan tilpasses i længden. Den kan justeres op til ca 260 cm i længden (8,5 feet).

I modsætning til andre stiger er denne konstrueret af plast i topkvalitet med lavprofil Velcro®-samlinger, som sikrer dig et holdbart produkt, der kan bruges i din undervisning/træning mange år frem.

 

Specifikationer på TRX XD Agility Stigen:

  • Kan tilpasses i længden
  • Max totallængde ca. 260 cm (8,5 feet)
  • Plast af rigtig god kvalitet
  • Velcro-samlinger
  • 5 trin trin foldet = ca. 49,5 cm x 49,5 cm
  • 5 trin udfoldet = ca 49,5 cm x 250 cm

 

En agility-stige bruges især meget inden for fodboldtræning, håndboldtræning, tennis, og andre sportsgrene, hvor hurtig reaktion og kroppens evne til sikkert og præcist at skifte retning er vigtige elementer.

TRX XD Agility Ladder kan også være et sjovt element i et cirkeltræningssetup med dine holddeltagere/bootcamp´ere. Den er velegnet til træning udenfor så vel som indendørs. 


Hvilke øvelser kan man lave med TRX Agility Ladder?

Der er en masse helt oplagte stige-øvelser, som du kan sætte ind i dit træningsprogram: single-leg hop, lateral sidelæns øvelser, shuffle, en "kvik-på-fødderne"-øvelse som 3-trin frem, 1 tilbage etc.

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TRX Agility Ladder
Din bedømmelse

Vores mest populære