TRX 3: TRX Group Training Course (TRX GTC)

TRX 3: TRX Group Training Course er for dig, der allerede er bekendt med TRX og som ønsker at undervise hold.

Som holdinstruktør arbejder du med høj kompleksitet - alene fordi der er mange individuelle målsætninger og niveauer hos deltagerne på samme hold. Samtidig forventer holddeltageren at opleve et individuelt passende niveau og at blive bemærket og blive coachet for at opnå det optimale udbytte af træningen.

På dette TRX Group Training Course lærer du, hvordan du skaber en effektiv træning på hold, hvor din hands-on viden omkring coaching formår at tilpasse træningen til den enkelte - uden at miste fokus på gruppen som helhed.
Kurset er ikke et begynderkursus og forudsætter, at du er vant til at undervise på hold og har grundlæggende kendskab til TRX-Suspension Training og en forståelse for de grundlæggende bevægelser og TRX-øvelser (viden du opnår på TRX STC).

Kurset giver dig værktøjer til i høj grad at tilpasse træningen til den enkelte uden at miste fokus på hele holdet. 
Som holdinstruktør forventes det af dig, at du ser hver deltager, retter hver deltager og tager hensyn til den enkelte. Derfor er det vigtigt at have de nødvendige coaching redskaber, så du kan imødekomme disse forventninger samtidig med, at du ikke mister fokus på hele gruppen.
Som instruktør for en gruppe er kompleksiteten høj, men derfor skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten for dine deltagere. 

Anbefaling: 
Deltagelse på GTC-kurset forudsætter, at du har god erfaring i at træne med TRX Suspension Trainer eller som minimum har deltaget på vores TRX STC-kursus .

På TRX Group Training-kursus lærer du blandt andet: 

- Korrekt brug af TRX Group Coaching elementer i holdtræning
- Undervise og udøve 2 TRX holdformater (Fit og Strong)
- At undervise og guide (coache) såvel et helt hold som den enkelte deltager
- Cueing-teknik, så du kan guide dit hold kort, præcist og effektivt
- Kursusmateriale: Du får udleveret en fysisk kursusmanual på kursusdagen. Materialet er på engelsk, men undervisningen foregår på dansk.

Yderligere informationer:

Vores kurser finder sted fra kl. 09:00 til 17:00, med mindre andet er noteret. Du vil i ugen op til kurset modtage en mail med praktiske informationer, så du er klar til at komme på kursus. 

OBS: Tilmelding er bindende. 

Kurser, der skal faktureres virksomheder, tillægges moms jv.  momspligten i § 13, stk. 1, nr. 3, 2. pkt. Akkrediteringer: CECs: ACE 0.7, NASM 0.7, AFAA 5.0, NSCA 0.8, PTA Global 7.0, Can Fit Pro 4.0, REPS 8.0 (ACSM accepts ACE CECs)

 

Persondatapolitik:
Vi registrerer og vidergiver de personoplysninger til TRX Training, som er nødvendige for at kunne sende:
- kursusinformationer til dig, når du er tilmeldt vores kurser, - kunne udstede kursusbeviser samt 
- sende dig den e-mail-kommunikation, som er nødvendigt for at informere dig omkring kurset.

TRX 3: TRX Group Training Course (TRX GTC)