TRIGGER POINT THERAPY

Foamroller Trigger Point The GRID Travel - Sort - lille 25 cm

249,00 DKK
Den velkendte GRID-foamroller - bare i en mindre, kompakt størrelse, som er ca. 8 cm kortere og lidt mindre i diameter. Trigger Point the GRIDTravel i farven sort er lige til at tage med i tasken. Nemt og smart!

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Trigger Point The GRID Travel Foamroller - Sort

En mindre udgave af den velkendte, klassiske Trigger Point the GRID Foamroller har set dagens lys - bare i en "travelsize"!

The GRID Travel Foamroller er designet til at optimere din mobilitet og øge dit velvære. Den er lille og rejsevenlig, så du kan nemmere have den med i sportstasken eller kufferten. Giv dig selv en helkropsmassage eller arbejd i dybden med fx det ømme punkt i din balle eller den stive nakke

  • Ca. 25 cm lang
  • Ca. 11 cm i diameter
  • Nem at rengøre
  • Mindre størrelse, som gør den nem at have med på farten
  • Incl. gratis online videobibliotek med tips og tricks

Din egen privatmassør - foamrolleren

Det patenterede GRID-mønster simulerer en massørs hænder, spejler det unikke tryk vedkommende kan give med fingerspidser, fingrene og håndfladen. Resultatet er en dybdegående bindevævsmassage, som fremmer blod- og iltflow til dine muskler og bindevæv, så du oplever en lethed i kroppen efterfølgende. Så er du ikke afhængig af dyre massørbehandlinger hver gang du oplever træthed, smerter og at være låst i kroppen. Hvis du sørger for at foamrolle regelmæssigt, opnår du en god kontakt med, hvordan din krops dagsform er - og kan nå at snuppe smerter i opløbet før de bliver til et større problem.

Slidstærk og absorberer ikke sved

Trigger Point GRID Travel er beklædt med EVA-skum. Og lige præcis denne type har nogle klare fordele: det er slidstærkt, det er meget holdbart, det holder sin fasthed selv efter lang tids brug, det absorberer ikke sved eller anden væske (derfor kan du nemt rengøre den med en våd klud) og det er et meget let materiale. Den er testet til at kunne bære op til 199 kg. brugervægt, og det er med til at cementere, at den er meget holdbar. 

Gratis online videobibliotek

For at gøre det lettere for dig at få det optimale ud af din foamroller, så har Trigger Point Therapy lavet et omfattende online videobibliotek med tips og tricks, vejledninger til at løse specifikke problemstillinger og lignende. Det får du selvfølgelig gratis med i købet, når du investerer i en original Trigger Point Foamroller.

Specifikationer
SKU32340012
EAN3700006221245