TRIGGER POINT THERAPY

Foamroller Trigger Point The GRID 1.0 - Camo

369,00 DKK

The GRID foam roller er et revolutionerende værktøj, der er bygget op med et blødt net af varierende hårdhed og bredder, som giver dig mulighed for at tage den traditionelle foam rolling et niveau højere op. Intensiteten kontrollerer du ved blot at placere The Grid™, så trykket er passende. Fremragende til almindelig brug og også til din coretræning.


Scroll ned og læs mere ↓

 

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Trigger Point the GRID Foamroller (Camo)

Vil du have en stærk, smidig og skadesfri krop? Så foreslår vi, at du lærer, hvordan du bruger en foamroller. Med Trigger Point the GRID foamrolleren kan du give dig selv en dybdegående bindevævsmassage med den specialdesignede 3-dimensionelle overflade. Overfladen medvirker til et mere forskelligartet tryk og dermed en bedre transport af ilt og blod i bindevævet - og dermed en mere optimal massage.

Trigger Point Therapy laver nogle af markedets bedste foamrollere, og du får her et kvalitetsprodukt, som du kan bruge igen og igen. Du bliver glad for din investering, når du mærker, hvordan du kan forebygge og behandle skader, øge din mobilitet og løsne op for stramme muskler, der forhindrer dig i din sport eller dagligdag. Bruges både af behandlere, motionister, atleter og top-sportsfolk.

Trigger Point the GRID 1.0 findes i et hav af lækre farver, hvilken vælger du?

Længde: 33 cm
Farve: Camouflage (camo)

 

 

 

Se de øvrige mobilitetsprodukter

Trigger Point Therapy er pioneerer inden for redskaber til myofascial release (selvmassage). Derfor er produktudvalget efterhånden også blevet kæmpestort. Udover GRID 1.0 Foamrollers, så tæller det også massagebolde, massagepistol, foamrollers med vibration, håndholdte redskaber og lignende.

Foamrolling er blevet allemandseje og dybdegående bindevævsmassage er ikke længere kun noget atleter/sportsfolk og behandlere kaster sig over. Det er blevet en indgroet vane for fitnessenthusiaster og motionister at foamrolle før og efter træning for at øge velvære og præstation.

Se alle produkter fra Trigger Point Therapy - klik her.

 

Specifikationer
SKU32340008
EAN3700006350358
FarveCamo