Trigger Point MB2 Roller®

MB2 Roller® er et redkab, som består af 2 massagebolde, der er forbundet med en mellempind. Du kan skrue dem sammen og bruge den, hvor boldene ligger helt tæt op af hinanden, eller du kan poppe den ud og udnytte, at du får dobbeltmassage på samme tid fx i en spændt nakke eller en øm ryg. Brug den fx til at understøtte god kropsholdning og mobilitet i øvre ryg.

Den dobbelte massagebold er lavet i blødt, formstøbt EVA-skum, som er super slidstærkt og holder sin form flot selv efter intensivt brug.

Trigger Point MB2 Roller® er let (vejer kun lidt over 100 gram) - perfekt lige at have med i sportstasken eller rygsækken, så du altid har mulighed for at give dig selv massage.


Scroll og læs meget mere. 

279,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

TriggerPoint MB2 Roller® dobbbeltmassagebold

En smart dobbelt-massagebold med den velkendte, patenterede, lagdelte EVA-skumoverflade - perfekt designet til at bruge på en spændt nakke, ømme muskler langs rygsøjlen eller de større muskelgrupper rundt på kroppen.

Udfør en selvmassage, som assisterer optimal blod- og iltgennemstrømning til musklerne.

MB2 Roller® kan bruges, hvor begge bolde sidder helt tæt sammen, eller du kan "poppe" dem fra hinanden, dreje og låse - så den holder denne position, imens du foamroller. Massageboldene giver optimal kompression og tryk, så du kan udføre en sikker, effektiv og målrettet selvmassage.

  • Super holdbar
  • Nem at rengøre
  • Let at have med på farten - vejer kun 109 gram
  • Perfekt til massage af ømme nakkemuskler, muskler langs rygsøjle samt større muskelgrupper 

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trigger Point MB2 Roller®
Din bedømmelse

Vores mest populære