TRIGGER POINT THERAPY

Trigger Point MB2 Roller®

279,00 DKK

MB2 Roller® er et redkab, som består af 2 massagebolde, der er forbundet med en mellempind. Du kan skrue dem sammen og bruge den, hvor boldene ligger helt tæt op af hinanden, eller du kan poppe den ud og udnytte, at du får dobbeltmassage på samme tid fx i en spændt nakke eller en øm ryg. Brug den fx til at understøtte god kropsholdning og mobilitet i øvre ryg.

Den dobbelte massagebold er lavet i blødt, formstøbt EVA-skum, som er super slidstærkt og holder sin form flot selv efter intensivt brug.

Trigger Point MB2 Roller® er let (vejer kun lidt over 100 gram) - perfekt lige at have med i sportstasken eller rygsækken, så du altid har mulighed for at give dig selv massage.


Scroll og læs meget mere. 

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TriggerPoint MB2 Roller® dobbbeltmassagebold

En smart dobbelt-massagebold med den velkendte, patenterede, lagdelte EVA-skumoverflade - perfekt designet til at bruge på en spændt nakke, ømme muskler langs rygsøjlen eller de større muskelgrupper rundt på kroppen.

Udfør en selvmassage, som assisterer optimal blod- og iltgennemstrømning til musklerne.

MB2 Roller® kan bruges, hvor begge bolde sidder helt tæt sammen, eller du kan "poppe" dem fra hinanden, dreje og låse - så den holder denne position, imens du foamroller. Massageboldene giver optimal kompression og tryk, så du kan udføre en sikker, effektiv og målrettet selvmassage.

  • Super holdbar
  • Nem at rengøre
  • Let at have med på farten - vejer kun 109 gram
  • Perfekt til massage af ømme nakkemuskler, muskler langs rygsøjle samt større muskelgrupper 

 

 

Specifikationer
SKU32340025
EAN3700006203913