TRIGGER POINT THERAPY

Foamroller Trigger Point The GRID 2.0, sort, 66cm

649,00 DKK

En lang foamroller gør det nemmere for dig at foamrolle hele kroppen.

Du vil måske opleve Trigger Point The GRID 2.0 som mere stabil end dens lillesøster GRID 1.0, fordi du kan balancere mere af din krop på den. Du får 66 cm at rulle på og det kan gøre en stor forskel på, hvor nemt du synes det er. Er du meget høj, så vil du klar blive glad for at investere i denne lidt længere model.

Foamrolling/selvmassage giver skønt velvære i kroppen - både før og efter træning, men også som led i at få kroppen til at slappe af - fx lige inden du skal sove. Det er som at have sin egen privatmassør - bare noget billigere i længden.

GRID 2.0 findes i flere flotte farver.

Scroll ned på siden og læs flere detaljer

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Trigger Point the GRID 2.0 (Sort)

Med Trigger Point the GRID 2.0 foam roller får du et fantastisk redskab til at kunne massere kroppen og få spændinger og træningsømhed til at slippe, så du igen kan bevæge dig frit.

Den 66 cm lange massagerulle er perfekt til massage af lats, lår, ryg, nakke, arme, glutes - generelt hele kroppen allround. Den har en hul kerne og er beklædt med fast, blød EVA-skum, som er mønstret med 3 forskellige zoner. Det er designet til at give dig en massageoplevelse som den, du ville få hos en privatmassør, som både bruger fingerspidser, håndflade og håndrod til at komme i dybden med dine ømme muskler.


Detaljer om GRID 2.0

  • Længde: 66 cm
  • Diameter: 14 cm 
  • Vægt: ca. 1,4 kg


Hvorfor skal jeg vælge en lang foamroller?

Den ekstra længde giver mere komfort. Hvis du har prøvet at ligge og rulle, så ved du, at der kan være nogle situationer, hvor det er svært at balancere kroppen på rullen. Man kommer nemt til at ligge i en akavet stilling, og får ikke det optimale ud af indsatsen. 


Det slipper du helt for at tænke over det. Du kan fx. foamrolle begge lår på én gang. Hvis du er et højt menneske, så er en lang foamroller at foretrække, fordi du kan koncentrere dig mere om at ramme de ømme punkter end på bare at holde balancen.

 

 

 

Specifikationer
SKU32340005
EAN3700006350235
FarveSort