TRIGGER POINT THERAPY

Foamroller Trigger Point The GRID 2.0 Orange, 66 cm

649,00 DKK

Når du har ømme muskler efter træning, eller en lang dag foran computeren, så er det guld værd med lidt massage. Men hvad med at gøre det selv i stedet for at bruge penge på en massør?

Trigger Point GRID 2.0 foamroller er ekstra lang (hele 66 cm), hvilket betyder at du med lidt større komfort kan få rullet hele din krop igennem. Den er beklædt med blødt, mønstret EVA-skum, som er meget slidstærkt - og nemt at gøre rent.

Perfekt til rygmassage, stramme lægmuskler, ondt i nakken, ømme triceps, etc. Kort sagt - en skumrulle der hjælper dig med at løsne op i hele kroppen.

FIndes også i sort og pink.

Læs flere detaljer herunder 

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Lang, orange foamroller med mønster

Trigger Point the GRID 2.0 er den samme gode foamroller som GRID 1.0, den er bare præcis dobbelt så lang. Du vil måske opleve at den lidt længere foamroller føles mere stabil, fordi du kan placere mere af din krop på rullen. Den er også et godt alternativ til dig, der er højere end gennemsnittet. 

Foamrolleren er beklæde med mønstret, fast EVA-skum, som er slidstærkt og nemt at rengøre med en våd klud. Mønstret er inddelt i 3 forskellige densitetsszoner, som giver dig mulighed for at bruge ét redskab til flere områder på kroppen. GRID 2.0 er især god til rygmassage, ben, baller, arme, lats, lår, etc.

Hvor lang, bred og tung er GRID 2.0?

  • Længde: 66 cm
  • Diameter: 14 cm
  • Vægt: 1,4 kg

 

Hvorfor er det godt at foamrolle?

Foamrolleren kan være et godt redskab at ty til, hvis du vil have en krop, som har fri bevægelighed og giver dig den fysiske frihed til at gøre lige præcis det, du vil i din hverdag og i din sport/træning. Hvis din krop er begrænset af spændinger og ømhed, så kan det hurtigt betyde i, at du ikke får bevæget dig så meget som du gerne vil eller at du måske kompenserer for at undgå smerter og derved ender ud med endnu flere spændinger.


Hvor tit må man bruge en foamroller?

Du kan foamrolle hver dag, hvis du vil. Ved at udføre myofascial release - altså massere dit bindevæv, så giver du kroppen de optimale betingelser for, at ilt og blod får lettere passage gennem vævet. Det kan fx betyde, at du måske slipper for de virkelig tunge, trætte ben efter løbeturen eller en lang arbejdsdag.  

 Se andre massageredskaber fra Trigger Point Therapy

Vi forhandler et stort udvalg af foamrollers, massagebolde, håndholdte redskaber og endda redskaber med vibrationer.

Se alt fra Trigger Point Therapy her.

 

 

Specifikationer
SKU32340006
EAN3700006350228
FarveOrange