Trigger Point CHARGE Vibe foamroller

TriggerPoint™ CHARGE™ Vibe vibrerende foamroller hjælper med at reducere følelsen af smertende, trætte muskler. Dens kompakte design inkluderer forhøjede, asymmetriske kurver som tilsammen med vibrationer giver en helt unik form for massage, som kommer i dybden i dit bindevæv.

Den er især rigtig god til massage af ben, langs rygsøjlen og de små ømme muskler i nakke og skuldre. Slip for spændinger, der kan sætte sig som hovedpine - brug et par minutter med den vibrerende foamroller.

CHARGE™ Vibe er genopladelig, har 3 hastigheder og nem at gøre ren. Vibrationerne gør det endnu nemmere - du kan lade dem arbejde for dig, og bare koncentrere dig om at trække vejret roligt og dybt imens.


Scroll og se video af foamrolleren i brug

1.100,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

En mindre massagerulle med vibrationer - førstehjælp til din ømme krop

TriggerPoint CHARGE™ Vibe er en foamroller med vibrationsteknologi, som hjælper med at reducere muskelsmerter og spændinger.

Kombination af det unikke CHARGE™ mønstret og multi-speed vibrationsteknologi giver en kraftig massageoplevelse, som hurtigt giver en dejlig afslappet følelse i musklerne og øger dit velvære.

Den er helt særlig i sit design. Faktisk har vi ikke rigtig set noget lignende før.
De asymmetriske forhøjninger og kurver er lavet for at kunne replikere de effektive massageterapi-teknikker, som du oplever hos en personlig massør

De høje, brede kanter strækker musklerne, de smalle kanter giver et godt tryk og sammen med højfrekvent vibration opnår du en skøn massage, som øger blod- og iltcirkulationen ud til svært tilgængeligt muskelvæv.

TriggerPoint CHARGE™ Vibe detaljer:

  • Måler ca. 17,8 cm x 10cm
  • Vejer ca. 900 gram
  • Genopladeligt batteri, som fuldopladet kan levere i op til 2 timer
  • AC-oplader inkluderet
  • 3 hastigheder
  • 1 års producentbegrænset garanti

 

 

 

 

 

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trigger Point CHARGE Vibe foamroller
Din bedømmelse

Vores mest populære