Trigger Point The GRID X

The GRID X foam roller er tiltænkt dig, der ikke længere oplever tilstrækkelig respons fra The GRID, og derfor har brug for en foam roller, der leverer et hårdere og dybere arbejde. The GRID X har dobbelt så hård densitet som den almindelige GRID 1.0 og er specielt designet til at kunne arbejde sig igennem kroppens hårdeste og sejeste problemområder.

399,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Er du en hård nyser? Ekstra hård foamroller

Trigger Point The GRID X Foamroller måler 33 cm i længden og 14 cm i diameter. The GRID X fåes i farven sort.

Foamrolleren er et perfekt redskab til selv-myfascial massage. Med sit unikke design er Trigger Point The GRID X det førende brand på foamroller-markedet. Det hule design og indpakningen i EVA-skum gør denne foamroller til et mere modstandsdygtigt og avanceret produkt end de faste, traditionelle skumrullere. The GRID X er hårdere end de andre TP GRIDS og giver muligheden for en mere intens, dybdegående selvmassage.

Brug foamrolleren til at øge din mobilitet, løsne muskler og opnå generel velvære.

Hvorfor skal jeg vælge en hårdere foamroller?

For langt de fleste vil det tryk, du opnår med den almindelige foamroller, være nok til at kunne give en god bindevævsmassage. The GRID X er dobbelt så fast som den almindelige GRID 1.0 og vil derfor fx være oplagt til dig, der er vant til at foamrolle og har behov for større hårdhed for at komme i dybden. Det afhænger altså af, hvor "godt du er kørende" i forvejen. Men langt de fleste vil i første omgang blive rigeligt udfordret af Trigger Point the GRID 1.0.

 

Hvordan adskiller en mønstret foamroller sig fra en glat foamroller?

Opnå et varieret tryk: Præcis som du ville opnå hos en massør, som bruger fingerspidser, håndrod og hele håndfladen, vil du med en mønstret foamroller opleve, at den griber fat i bindevævet på en helt særlig, effektiv måde. Det betyder også, at du selv kan justere, hvor hårdt du vil gå til et område. Den 3-dimensionelle overflade giver dig flere muligheder. 

Optimalt blod- og iltflow: Den mønstrede foamroller tillader blod og ilt at rejse mere ubesværet rundt i kroppen og ud til de muskler, du er øm eller stiv i. 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trigger Point The GRID X
Din bedømmelse

Vores mest populære