TRIGGER POINT THERAPY

Foamroller - Trigger Point the GRID 1.0-Orange

369,00 DKK

The GRID foamroller gør det muligt for dig at arbejde effektivt med din egenbehandling af skader, forebyggelse, arbejde med mobilitet og øget velvære for hele din krop. The GRID adskiller sig fra andre, glatte foamrollers ved at være hul og opbygget med en 3-dimensionel overflade. Det tillader bedre ilt- og blodflow, så du opnår den optimale transport af affaldsstoffer. Tilfør det tryk du vil, og opnå en personlig massage. Bruges af alle lige fra genoptræningspatienten over motionisten til atleten.


Scroll ned og læs mere om GRID 1.0 ↓

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Trigger Point The GRID Foamroller (Orange)


Køb din foamroller her hos active aid og være sikker på, at du står med et kvalitetsprodukt i hånden. Trigger Point Therapy er eksperter i at udvikle redskaber til selvmassage og har udviklet den unikke the GRID Foamroller med EVA-skum, 3-dimensionel massageoverflade og stor holdbarhed. Gør din krop en tjeneste - rul hver dag!

Du kan udføre en effektiv bindevævsmassage på dig selv og dermed både behandle og forebygge skader, styrke din mobilitet, etc. Brug foamrolleren på din ryg, ben, arme, nakke og så videre. Der er stor sandsynlighed for, at din Trigger Point the GRID Foamroller bliver dit foretrukne værktøj til at starte og slutte et træningspas. Mærk resultaterne!

Længde: 33 cm
Farve: Orange

 

 

 

 

Specifikationer
SKU32340003
EAN3700006350006
FarveOrange