TRIGGER POINT THERAPY

Foamroller Trigger Point The GRID 1.0 - Mint

370,00 DKK

Trigger Point The Grid 1.0 - i farven "Mint". Når benene er trætte efter løbeturen, ryggen er øm efter en lang dag foroverbøjet ved skrivebordet eller kroppen er ramt af en skade. Så er det tid til at gribe foamrolleren og rulle bindevævet. Trigger Point The GRID 1.0 i den velkendte gode kvalitet, som kan holde en brugervægt helt op til 225 kg!

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Trigger Point the GRID Foamroller (Mint)

Selvmassage på den nemme måde. Trigger Point the GRID Foamroller i farven Mint er det perfekte redskab at have, når kroppen råber på lidt massage.

Har du fået ondt i nakke og skuldre, fordi du har trænet tungt? Føler du dig fastlåst i ryg eller lænd og leder efter en måde at løsne op på? Find din Trigger Point the GRID foamroller frem og gå i krig med de ømme triggerpunkter. Pionererne inden for myofascial release har alle dage været Trigger Point Therapy. Et kendt brand, som er elsket af sportsfolk, behandlere og private.

Hvorfor?

Fordi the GRID 1.0 foamrolleren fra TP Therapy holder hvad den lover. Det er uden tvivl stadigvæk dem, som laver nogle af markedets bedste foamrollere. Kvaliteten er bare i orden. Det er en lille investering i godt velvære. Produktet både holder sin form (du ligger den ikke skæv, ligesom man kan opleve med no-brand alternativer), du kan nemt gøre den ren og så kan the GRID 1.0 Mint Foamroller klare en brugervægt helt op til 225 kg. En lille investering i dit velvære - det vil du aldrig fortryde.

Du får en supersolid, mønstret skumrulle, som har en overflade, der arbejder med din krop ved hjælp af forskelligartet tryk. Mønstret kan give en bedre transport af ilt og blod i bindevævet - og dermed får du en bedre massage. 

Skumrullen er egnet til massage af hele kroppen. Ryg, lænd, lår, arme, bryst, nakke - det er bare et spørgsmål om at tænke foamrolling ind i sin hverdag.
For som med alt andet så er rutine det allerbedste middel, du kan ty til. Bare 5 minutter hver dag er godt - og du kan jo gøre det, imens du ser TV2 News eller lige i slutningen af et træningspas.

Der er rigtig mange gode grunde til at bruge 5 minutter med en foamroller. Hvad vil du gerne have ud af det?

Længde: 33 cm
Farve: Mint
Max brugervægt: 225 kg

 

 

Specifikationer
FarveMint