TRIGGER POINT THERAPY

Foamroller - Trigger Point the GRID 1.0-Grå Camo

369,00 DKK

Når benene er trætte efter løbeturen, ryggen er øm efter en lang dag foroverbøjet ved skrivebordet eller kroppen er ramt af en skade. Så er det tid til at gribe foamrolleren og rulle bindevævet. Trigger Point The GRID 1.0 i farven grå camoflage er den farve i den velkendte gode kvalitet - og den bliver du glad for!


Scoll for at læse mere ↓

 

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Trigger Point the GRID Foamroller (Grå Camouflage)

Lær at bruge en Trigger Point the GRID foamroller og du vil kunne give dig selv en dybdegående bindevævsmassage med den specialdesignede 3-dimensionelle overflade. Den stærke, mønstrede skumrulle har en overflade, der arbejder med din krop ved hjælp af forskelligartet tryk. Mønstret kan give en bedre transport af ilt og blod i bindevævet - og dermed får du en bedre massage.

Har du ondt i knæet? Ondt i benene efter en hård løbetur? Har du siddet ved skrivebordet hele dagen? Der er rigtig mange gode grunde til at bruge 5 minutter med sin Grå Camo Foamroller.

Trigger Point Therapy laver nogle af markedets bedste foamrollere og du får her et kvalitetsprodukt, som du kan bruge igen og igen. Du bliver glad for din investering, når du mærker, hvordan du kan forebygge og behandle skader, arbejde med din mobilitet og løsne op for stramme muskler, der forhindrer dig i din sport eller dagligdag. Bruges både af behandlere, motionister, atleter og top-sportsfolk.

Længde: 33 cm
Farve: Grå Camouflage

 

 

 

Specifikationer
SKU32340004
EAN3700006221092
FarveGrå Camo