Trigger Point the GRID 2.0 Foamroller

Trigger Point the GRID 2.0 foamroller er den samme gode foamroller som GRID 1.0, blot dobbelt så lang. En revolutionerende foam roller baseret på et blødt net af varierende hårdhed og bredder, som giver dig mulighed for at tage den traditionelle foam rolling et niveau højere op.

Intensiteten kontrollerer du ved at placere The Grid™ så trykket er passende. Fremragende til ganske almindelig brug og også til din coretræning.

 

 

 

Grupperede produkter
Produktnavn Antal
Trigger Point The GRID 2.0 Pink
695,00 kr
Trigger Point The GRID 2.0 SORT
695,00 kr
Trigger Point The GRID 2.0 Orange
695,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Foamroller - lang version

Skal du investere i en rigtig god foamroller, så er det Trigger Point Therapy du skal kigge efter. Hos active aid finder du den innovatie the GRID 2.0 Foamroller fra Trigger Point Therapy, som er lidt længere end lillebroren the GRID 1.0 - faktisk dobbelt så lang!

Er det længden, det kommer an på? Well, når det kommer til en skumrulle, så kan det vise sig at være en fordel. På grund af den ekstra længde, som denne foamroller har i forhold til the GRID 1.0, kan den opleves som mere stabil. Samtidig er den et godt alternativ til dig, som er lidt højere end den gennemsnitlige dansker og ikke kan opnå det fulde potentiale med den mindre version.

Hvorfor skal man foamrolle?

Hvis du først har oplevet på egen krop, hvilken positiv det kan have på din mobilitet, forkortede restitutionstid og skadesforebyggelse- og behandling, så ville du også anbefale andre at foamrolle hver dag. Ved at udføre myofascial release - altså massere dit bindevæv, så giver du kroppen de optimale betingelser for, at ilt og blod får lettere passage gennem vævet. Det kan betyde, at du slipper for trætte ben efter løbeturen. Det kan også betyde, at du får bedret din mobilitet, fordi du får løsnet op i låste områder af kroppen.  

En god foamroller som GRID 2.0 kan bruges på alle områder af kroppen og du kan derfor bruge den både hvis du har problemer med ryg, lænd, ondt i nakken, brug for at få løsnet op i brystkassen, til de ømme lårmuskler efter et hårdt træningspas og så videre.

Trigger Point Therapy er de absolutte pionerer inden for redskaber til og viden omkring selvmassage, og du er garanteret et kvalitetsprodukt, som er bakket op med en masse god inspiration til, hvordan du kan få det optimale ud af dit nyindkøbte redskab.

 

Hvilke mål har the GRID 2.0 Foamroller?

  • Længde: Foamrolleren 66 cm lang
  • Diameter: 14 cm 
  • Vægt: ca. 1,4 kg

 


Leder du efter en anden type foamroller? Klik her og se hele udvalget

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trigger Point the GRID 2.0 Foamroller
Din bedømmelse
Kommende kurser

Vores mest populære