TRIGGER POINT THERAPY

Trigger Point The GRID 2.0 Foamroller 66cm, Pink

649,00 DKK

Vil du gerne slippe for ømme, trætte muskler - så find en lang Trigger Point the GRID 2.0 foamroller frem og brug 5 minutter på selvmassage. De er givet godt ud.

Få løsnet op i stramme muskler og opnå en dejlig afslappet følelse i kroppen, og oplev mere fri bevægelighed, så du kan gøre de ting du vil i din hverdag, din sport eller træning.

Den pink foamroller har mønstret overflade, som griber fat i bindevævet på forskellig vis og går i dybden. Den ekstra længde (i alt 66 cm) gør den perfekt til alle områder af kroppen: ryg, lår, ballemuskler, nakke, overarme, etc.  

Hvis du er lidt højere end gennemsnittet, så vælg denne, fordi du nemmere kan balancere kroppen på skumrullen og få bedre udbytte af dit arbejde.

Scroll ned og se mere om GRID 2.0 Pink Foamroller

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Lang foamroller - Trigger Point the GRID 2.0 (Pink)

Vil du gerne have en lang foamroller, så er TriggerPoint the GRID 2.0 det oplagte valg.
Den pink foamroller er et genialt redskab til selvmassage/foamrolling, som hjælper dig med at holde kroppen skadesfri, arbejde med din mobilitet og generelt opnå større velvære i en aktiv hverdag.

Foamrolleren har en mønstret overflade, som giver dig flere forskellige zoner at arbejde med. Har du brug for at komme i dybden med særligt ømt bindevæv i din ballemuskel, så bruger du f.eks. den forhøjede overflade. Har du mere brug for 5 afslappende minutter for velvære, så kan den glatte zone være nok.


Hvor lang er GRID 2.0 Foamroller?

  • Længde: 66 cm
  • Diameter: 14 cm 
  • Vægt: ca. 1,4 kg

 

Er pink ikke lige din farve?

Foamrolleren laves af det kendte brand TriggerPoint, som gennem rigtig mange år har produceret det, som vi ser som verdens bedste foamroller. Intet mindre!

Der er ingen forskel på de forskellige farver. Det er samme gode produkt i samme hårdhed. Det er bare et spørgsmål om, om du er mest til de faverige eller den klassiske sorte model. 

 

Var det ikke en lang GRID 2.0 Foamroller du ledte efter?
Se alt fra Trigger Point Therapy her.

 

 

Specifikationer
SKU32340029
EAN3700006350471
FarvePink