Trigger Point The GRID 2.0 Pink

En lang foamroller gør det nemmere for dig at foamrolle hele kroppen. Du vil måske opleve Trigger Point The GRID 2.0 som mere stabil end dens lillesøster GRID 1.0, fordi du kan balancere mere af din krop på den. Du får 66 cm at rulle på og kan bruge den som led i skadesforebyggelse, behandling eller simpelthen for at kunne holde din krop mobil og have fri bevægelighed til at kunne gøre de ting du vil i din hverdag, din sport og lignende.

695,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Lang foamroller - Trigger Point the GRID 2.0 (Pink)

Vil du gerne have en lang foamroller, så er TriggerPoint the GRID 2.0 det oplagte valg.
Den pink foamroller er et genialt redskab til selvmassage/foamrolling, som hjælper dig med at holde kroppen skadesfri, arbejde med din mobilitet og generelt opnå større velvære i en aktiv hverdag.

Foamrolleren har en mønstret overflade, som giver dig flere forskellige zoner at arbejde med, når du foamroller. Har du brug for at komme i dybden med særligt ømt bindevæv, så bruger du f.eks. den forhøjede overflade. Har du mere brug for 5 afslappende minutter for velvære, så kan den glatte zone være nok.

Hvilke mål har the GRID 2.0 Foamroller?

  • Længde: 66 cm
  • Diameter: 14 cm 
  • Vægt: ca. 1,4 kg

 

Flere forskellige farver at vælge imellem

Foamrolleren laves af det kendte brand TriggerPoint, som gennem rigtig mange år har produceret det, som vi ser som verdens bedste foamroller. Intet mindre!

Der er ingen forskel på de forskellige farver. Det er samme gode produkt i samme hårdhed. Det er bare et spørgsmål om, om du er mest til de faverige eller den klassiske sorte model. 


Var det ikke en lang GRID 2.0 Foamroller du ledte efter?Se hele udvalget af foamrollingprodukter her

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trigger Point The GRID 2.0 Pink
Din bedømmelse
Kommende kurser

Vores mest populære