Trigger Point NANO

Trigger Point NANO er designet til at øge flexibiliteten og frigøre mindre muskulær smerte og ømhed som kan være associeret med hovedsagligt din fod eller underarm. Kan også bruges på andre områder. 

249,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Trigger Point NANO Fodmassagerulle

Den innovative, lille foamroller er designet til at øge fleksibliteten og løsne muskulære smerter i fx fod eller underarm. Trigger Point NANO™ Foot Roller har en mønstret overflade, som giver dig et optimalt redskab til at sætte gang i blodcirkulationen og sende affaldsstofferne på vej. Den nubrede overflade efterligner massørens fingerspidser - så du kan få en effektiv myofascial bindevævsmassage hjemme.

Slip af med trætte fødder efter en lang løbetur, hold gang i blodcirkulationen under flyveturen, arbejd innovativt på din fod- og ankelmobilitet og lignende med Trigger Point NANO-rullen. Trigger Point NANO findes i den orange udgave og i den hårdere NANO X-udgave (sort).

Detaljer om Trigger Point NANO Footroller

  • Længde: 16,5 cm (mønstret område ca 12cm langt)
  • Bredde: 7 cm
  • Perfekt til massage af fødder
  • God til at massere underarme - fx efter en lang dag ved computeren
  • Nem at rengøre
  • Let og lille - nem at have med sig rundt
  • Kan bruges sidden og ståendeHvorfor bruge Trigger Point Therapy's massageredeskaber?

Der findes et utal af muligheder, når vi taler om foamroller, massagebolde, massage sticks og så videre. Nogle produkter er helt glatte, imens andre er mønstrede på den ene eller den anden måde. Trigger Point Therapy udvikler helt innovative produkter, hvor der er fokus på brugbare kvalitetsprodukter, der arbejder med din krop. Kendetegnende for bl.a. Trigger Point Therapy's foamrollers er den bløde EVA-skum og det patenterede mønster med knopper og kanaler. Disse hjælper til en øget blodgennemstrømning og transport af ilt rundt til musklerne.

Se alle Trigger Point-massageprodukter.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trigger Point NANO
Din bedømmelse
Kommende kurser

Vores mest populære