TRIGGER POINT THERAPY

Trigger Point NANO X Massagerulle til fod, hård

249,00 DKK

Denne lille massagerulle er skabt til at øge fleksibliteten og løsne op for smerter og stivhed i fod eller underarm. Trigger Point NANO™ X Masagerulle leverer med den mønstrede overflade, en rigtig effektiv massage til dine fødder.

Overfladen er designet således, at den efterligner en massørs fingre - så du kan få en effektiv massage hjemme, ved egen hjælp.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Produktet er effektiv til at vedligeholde dine fodleds bevægelighed og efterlader dig med en behagelig følelse af friskhed i dine fødder. Trigger Point NANO X findes i denne orange udgave og i den blødere NANO udgave (orange). samt denne nye Trigger Point NANO VIBE, med indbygget vibration.

Med denne lille rulle kan du give dig selv fodmassage. Det er et specialiseret redskab der hjælper dig til at opnå sundere fødder.

Trigger Point Nano X kan også bruge på andre områder af kroppen så som underarm og underben

Trigger Point NANO X er en lille, praktisk massagerulle du kan bruge til massage af dine fødder. Denne udgave har en hårdere overflade end den orange udgave fra Trigger Point, NANO
Den er designet til at øge flexibiliteten i dine fødder så du kan bevare den bevægelighed du har brug for. En fast kerne gør den stærk og stabil og den hårdere EVA beklædning af slidstærkt skum føles behageligt på bare fødder.

Detaljer om Trigger Point NANO X Massagerulle

  • Længde: 16,5 cm (mønstret område ca 12cm langt)

  • Bredde: 7 cm

  • Designet til massage af fødder

  • God til at massere underarme - f.eks. efter en lang dag ved computeren

  • Nem at rengøre

  • Nem at have med sig rundt

  • Kan bruges siddende og stående

Hvorfor bruge Trigger Point Therapy's massageredeskaber?

Der findes mange muligheder, når du skal vælge foamrollere, massagebolde, massage sticks mv.. Overflade struktur, med eller uden vibration osv.
Trigger Point Therapy har siden 2010 udviklet innovative produkter, hvor fokus er rettet på at levere produkter af høj kvalitet til både professionelle og private forbrugere, der arbejder med at opretholde god bevægelighed.
Kendetegnende for Trigger Point Therapy's foamrollers er den bløde EVA-skum og det patenterede mønster med de karakteristiske strukturer i overfladen. Disse hjælper til en øget blodgennemstrømning og transport af ilt rundt til musklerne.

Se alle Trigger Point-massageprodukter.

Andre har også købt