TRIGGER POINT THERAPY

Trigger Point Nano Vibe fodrulle

599,00 DKK

TriggerPoint NANO VIBE

Er en ultrakompakt 19 cm foam roller med indbygget vibration, specielt udvilket til at målrette muskler i fødder, hænder og underarme. Vibrationen hjælper dig med at gøre behandlingen mere behagelig samtidig med at det hjælper med at løsne op for stramme og spændte muskler.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TriggerPoint NANO Vibe

Er en lille ultrakompakt 19 cm foam roller med indbygget vibration, designet til at målrette muskler i fødder, hænder og underarme. Vibrationen øger den behagelige følelse af massagen samtidig med at det hjælper med at løsne op for stramme muskler. Med det patenterede GRID-mønster, der simulerer en massageterapeuts hænder, afspejler den unikke overflade trykket fra fingerspidser, fingre og håndflade for at fremme strømmen af blod og ilt for optimal restitution. Den bløde skumoverflade leverer en blid kompression til stramme muskler. Den svedbestandige EVA-skumoverflade er ideel til restitutionsarbejdet efter træning og er nem at rengøre.

Tre vibrationsindstillinger giver en række intensiteter for bedre at tilpasse din massageoplevelse. Genopladelig og holder strøm i op til 3 timer: NANO Vibe er ideel at have med på farten. NANO Vibe måler 19 cm i længden og 6 cm i diameter og er let og bygget til at passe i de fleste træningstasker og rygsække.

NANO Vibe har en belastningsgrænse på 110 kg og inkluderer adgang til gratis online instruktionsvideoer med undervisning fra eksperterne hos TriggerPoint.

Specifikationer
SKU32340037
EAN096506921413