Trigger Point MB1 Massagebold

Trigger Point MB1 massagebolden hjælper dig med at lindre spændinger og ømhed i kroppen. Du kan lave et forholdsvist dybt pres i muskelvævet. MB1 er en dejlig, lille bold i gennemført kvalitet, som er nem at bruge og giver effektive resultater. Slut med ømme muskler og begrænset mobilitet. 

149,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Trigger Point MB1 Massagebold

Brug den til at løsne op for muskelspændinger i ben, skuldre, arme, etc. og opnå velvære samt bedre restitution efter endt træning

Trigger Point MB1 massagebolden kan du bruge primært til at aflaste dine muskler ved mindre ømhed og smerter ved at påføre et tryk på musklen. Trykket på bolden kan du få ved at lægge dig med den på gulvet, læne dig op ad bolden mod en væg eller en anden hård overflade, som kan hjælpe med til at stabilisere bevægelsen af massagebolden. For at nå dybt ind i musklen skal du lokalisere et ømt område og derefter holde et aktivt tryk i 5-7 sekunder. Det er her, at bolden vil ændre form. Når ømheden i musklen letter, kan du så rulle MB1-massagebolden fra side til side eller i cirkler for lave en slags krydsfriktionsmassage. 

Tænk, at sådan en lille massagebold i EVA-skum kan fange alle de steder på kroppen, hvor du har muskelspændinger og er øm! Opnå en lækker, dybdegående bindevævsmassage. MB1 er designet til at efterligne massørens hænder og kan være en god førstehjælp, når du kan mærke anspændte muskler i kroppen.

MB1 bruges især til at massaere:

  • Nedre ben: fod, læg, tibilias anterior
  • Hofter/balder: glutes /baldemuskulatur, psoas
  • Øvre krop: ryg, bryst/brystmuskulatur, lats/side torso, nakke, arme, etc.


Størrelse på MB1 massagebolden

Diameter: 6,65 cm
Vægt: 36 gram

Den skridsikre overflade gør MB1-massagebolden let at arbejde med og meget rengøringsvenlig.
Den lækre lille MB1-massagebold fra Trigger Point Therapy er din egen "privatmassør".  

 

 

Massagebolde fra TriggerPoint

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trigger Point MB1 Massagebold
Din bedømmelse
Kommende kurser

Vores mest populære