TRIGGER POINT THERAPY

Trigger Point MB1 Massagebold 7 cm

149,00 DKK

Trigger Point MB1 massagebolden hjælper dig med at lindre spændinger og ømhed i kroppen. Du kan lave et forholdsvist dybt pres i muskelvævet. MB1 er en dejlig, lille bold i gennemført kvalitet, som er nem at bruge og giver effektive resultater. Slut med ømme muskler og begrænset mobilitet. 

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Trigger Point MB1 Massagebold

Brug den lille MB1 massagebold til at løsne op for muskelspændinger i ben, skuldre, arme, etc. og opnå velvære samt bedre restitution efter endt træning.

MB1 massage ball kan du bruge primært til at aflaste dine muskler ved mindre ømhed og smerter ved at påføre et tryk på musklen. Trykket på bolden kan du få ved at lægge dig med den på gulvet, læne dig op ad bolden mod en væg eller en anden hård overflade, som kan hjælpe med til at stabilisere bevægelsen af massagebolden. For at nå dybt ind i musklen skal du lokalisere et ømt område og derefter holde et aktivt tryk i 5-7 sekunder. Det er her, at bolden vil ændre form. Når ømheden i musklen letter, kan du så rulle MB1-massagebolden fra side til side eller i cirkler for lave en slags krydsfriktionsmassage. 

Opnå en lækker, dybdegående bindevævsmassage. MB1 er designet til at levere det samme som massørens hænder og kan være en god førstehjælp, når du kan mærke anspændte muskler i kroppen.

MB1 bruges især til at massere:

  • Underben: fod, læg, skinnebensmuskel

  • Hofter/balder: glutes/baldemuskulatur, psoas

  • Øvre krop: ryg, bryst/brystmuskulatur, lats/side torso, nakke, arme, etc.

Størrelse på MB1 massagebolden

Diameter: 6,65 cm
Vægt: 36 gram

Den skridsikre overflade gør MB1-massagebolden let at arbejde med og meget rengøringsvenlig.
Den lille MB1-massagebold fra Trigger Point Therapy er din egen "privatmassør".  

Specifikationer
SKU32340021
EAN3700006350051