TRIGGER POINT THERAPY

Trigger Point Impact Buffer - massagepistol

899,00 DKK

TriggerPoint IMPACT Buffer leverer en vibrerende massage, i form af en beroligende, blid massage for at fremme dit generelle velvære. Ved at kombinere vibrationer samtidigt med de små roterende bevægelser, oplever du IMPACT Bufferens massage som behagelig og gør at du slapper af i de spændte og stramme muskler.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TriggerPoint IMPACT Buffer er ideel til at reducere ubehag og slappe af stramme muskler. Denne vibrerende massagebuffer tilbyder en beroligende, blid massage for at fremme det generelle velvære. Ved at kombinere oscillation og vibration opvarmer IMPACT Buffer blødt væv, så det kan nå dybere ind i fascien og bedre aflaste stramme muskler. Med en justerbar skive, der giver forskellige hastigheder, giver IMPACT Buffer mulighed for en række massageintensiteter. Brugerstyret tryk sikrer en blid massage over følsomme områder. IMPACT Buffer, der er nem at bruge på sofaen eller på farten, er lille og støjsvag nok til at tage med på arbejde eller på rejse for blid og øjeblikkelig lindring. Tre udskiftelige hoveder er inkluderet for at tilbyde alsidige massagemuligheder for en skræddersyet oplevelse. Derudover glider IMPACT Bufferen komfortabelt over tøj eller bar hud. Trådløs og genopladelig i op til 2,8 timer, IMPACT Buffer er støjsvag, kompakt og bærbar med en praktisk bæretaske. IMPACT Bufferen er ideel til rejser eller på farten og måler 8 tommer i længden og 3,5 tommer i bredden og vejer cirka 1 kilo.

Inkluderer adgang til gratis online instruktionsvideobibliotek om recovery-undervisning fra eksperterne hos TriggerPoint.

Vibrerende massagebuffer tilbyder en beroligende, blid massage for at fremme det generelle velvære

Kombineret oscillations- og vibrationsmassage hjælper med at reducere ubehag og slappe af stramme muskler

Variable hastighedsindstillinger giver en række massageintensiteter

Ergonomisk design skaber sikker og effektiv brug, samtidig med at det tillader brugerkontrolleret tryk

Tre udskiftelige hoveder tilbyder alsidige massagemuligheder for tilpasset lindring

Glider behageligt over tøj eller bar hud.

Trådløs og genopladelig i op til 2,8 timers 

Stille og kompakt

Leveres med praktisk bæretaske

Specifikationer
SKU32340036
EAN096506103819