TRIGGER POINT THERAPY

Trigger Point GRID Ball - massagebold 13 cm

259,00 DKK
Brug en massagebold til at løsne op i dine ømme skuldre, foamrolling af dine lægge efter en løbetur, frigør nakkespændinger så du måske slipper for hovedpine. Med den orange, mønstrede TP GRID Ball har du et redskab til dejlig selvmassage.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TriggerPoint GRID Ball er en mellemblød massagebold, der tager alt det bedste fra den velkendte GRID Foamroller - og overfører det til en bold.

Den orange foamrollingball er kompakt og vejer nærmest ingenting, hvilket gør den rigtig nem at have med på farten, i kufferten, i sportstasken, etc.

Det er et effektivt værktøj til målrettet selvmassage. GRID Ballen er 12,7 cm i diameter (5 inches) og har derfor en størrelse, som egner sig godt til områder som skuldre, hofte, nakke, baglår, baller, etc.

GRID Ball er et praktisk restitutionshjælpemiddel der hjælper dig med at løsne op i muskelspænding og forbedre fleksibiliteten hos alle, der oplever muskelsmerter eller -stramhed.

  • Diameter: 12,7 cm
  • Vægt: 54 gram
  • Max brugervægt: ca. 147 kg
  • God til massage af ryg, lår, arme, skuldre, nakke, etc.

 

Denne version er god til begyndere, da den ikke er alt for hård. Har du brug for noget, der rigtig går i dybden, så se i stedet på den sorte GRIDX Ball.

 

Hvordan kan man bruge en GRID Ball massagebold?

Trigger Point Therapy gør rigtig meget ud af at hjælpe dig med at løse dine udfordringer med en anspændt krop og ømme muskler. Derfor har Kyle fra Trigger Points Academy lavet en række videoer, som viser hvordan du bruger deres foamrollingredskaber. Du finder selvfølgelig også guide til hvordan du bruger TP GRID Ball. 

I videoen herunder ser vi på et problemområde vi ser rigtig tit - ømme/stramme lægmuskler. Det kan fx komme af den sport du dyrker. Men også hvis du har et arbejde hvor du står meget op kan du opleve, at lægmusklerne bliver spændte - og måske endda kramper op. Det kan ligefrem forstyrre din nattesøvn. Så der er alle gode grunde i verden til at kigge med og få nogle foamrollingtips med:

 

 

 

Specifikationer
SKU32340032
EAN3700006211284