Trigger Point Foundation Collection

Foundation Collection og den medfølgende instruktion er designet til at guide alle, der ønsker at lære at bevæge sig mere frit og opnå følelsen af velvære gennem daglig selvbehandling og dyb bindevævsmassage.

 

590,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Trigger Point Foundation Collection Sæt

Evnen til at bevæge sin krop frit og uden smerter er en væsentlig del af at opretholde en god kvalitet i træningen. Foundation Collection-sættet fra Trigger Point er indledningen til egenomsorg gennem dyb bindevævsmassage. Dette sæt indeholder kvalitetsudstyr og udførlig vejledning, så du kommer nemt igang med selvbehandling, der kombinerer kompleksiteten af optimal biomekanik med enkelheden i massage.

Hvorfor foamrolle / selv massere kroppen?

Der er flere gode grunde til at foamrolle regelmæssigt. Men en af de væsentligste grunde er, at det er en nem måde for dig at løsne op for stramme muskler og komme anderledes i dybden i dit bindevæv, end du kan gøre selv uden redskaber. Med Trigger Point Therapy's redskaber kan du arbejde målrettet med ømme triggerpunkter, løsne op og opnå et øget velvære. Så kan næste løbetur føles knapt så tung, du kan sætte gang i blod- og iltflow til det område i nakken, der har givet dig smerter efter en lang dag ved skrivebordet og så videre.

Trigger Point Foundation Collection sættet indeholder:

  • 2 stk Trigger Point massagebolde (MB1)
  • 1 stk Trigger Point Footballer
  • 1 stk Trigger Point Baller Block
  • kode til digitalt download, så du hurtigt er godt igang 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trigger Point Foundation Collection
Din bedømmelse
Kommende kurser

Vores mest populære