TRIGGER POINT THERAPY

Trigger Point Foundation Collection - massagerulle og bolde

599,00 DKK

TP Foundation Collection er et perfekt sæt til dig, der vil have det bedste udstyr til at kunne give dig selv en effektiv behandling for at kunne opretholde en god bevægelighed. 

Du får redskaber til massage af ryg, ben, arme, etc. og bedst af alt, så er der også inkluderet vejledning fra Trigger Point, så du nemt kan komme i gang.

Du får: 1 x skumblok, 1 x Footballer og 2 x MB1-massagebolde.

Alt du skal bruge for at kunne udføre en effektiv behandling for at løsne op i ømme muskler, få spændingssmerter til at slippe og ultimativt bevæge dig mere frit.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TriggerPoint Foundation Collection er velegnet til enhver udøver, der ønsker at øge eller bevare mobiliteten for at opnå den optimale præstation. Trin-for-trin instruktioner guider dig gennem disse selvmassageteknikker på i alt 12 områder af kroppen, med fokus på nøgleområder, der ofte forårsager præstationsbegrænsninger hos atleter. Digitale instruktioner via video- og guidebogs format giver dig mulighed for at være din egen terapeut.

Hvorfor foamrolle / selv massere kroppen?

Der er flere gode grunde til at anvende sin foamroller regelmæssigt. En af de væsentligste grunde er, at det er en nem måde for dig at løsne op for stramme muskler og komme anderledes i dybden i dit bindevæv, end du kan gøre selv uden redskaber. Med Trigger Point Therapy's redskaber kan du arbejde målrettet med ømme triggerpunkter, løsne op for spændinger der begrænser dig og genvinde din bevægelighed. Så kan næste løbetur føles knapt så tung, du kan sætte gang i blod- og iltflow til det område der har mest brug for det.

Trigger Point Foundation Collection sættet indeholder:

  • 2 stk Trigger Point massagebolde (MB1)

  • 1 stk Trigger Point Footballer

  • 1 stk Trigger Point Baller Block

  • kode til digitalt download, så du hurtigt er godt igang

Specifikationer
SKU32340024
EAN858787002904