Kære kunde : Vi har fået ny webshop - opret venligst nyt login

TRIGGER POINT THERAPY

Trigger Point Foundation Collection

590,00DKK

TP Foundation Collection er et perfekt begyndersæt til dig, der vil have udstyr til at kunne give dig selv bindevævsmassage. 

Du får redskaber til massage af ryg, ben, arme, etc. og bedst af alt, så er der også inkluderet vejledning fra producenten, så du nemt kan komme i gang.

Du får: 1 x skumblok, 1 x Footballer og 2 x MB1-massagebolde.

Alt du skal bruge for at kunne udføre selvmassage for at løsne op i ømme muskler, få spændingssmerter til at slippe og ultimativt bevæge dig mere frit.

Scroll ned og læs mere.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Trigger Point Foundation Collection Sæt

Evnen til at bevæge sin krop frit og uden smerter er en væsentlig del af at opretholde en god kvalitet i træningen. Foundation Collection-sættet fra Trigger Point er indledningen til egenomsorg gennem dyb bindevævsmassage. Dette sæt indeholder kvalitetsudstyr og udførlig vejledning, så du kommer nemt igang med selvbehandling, der kombinerer kompleksiteten af optimal biomekanik med enkelheden i massage.

Hvorfor foamrolle / selv massere kroppen?

Der er flere gode grunde til at foamrolle regelmæssigt. Men en af de væsentligste grunde er, at det er en nem måde for dig at løsne op for stramme muskler og komme anderledes i dybden i dit bindevæv, end du kan gøre selv uden redskaber. Med Trigger Point Therapy's redskaber kan du arbejde målrettet med ømme triggerpunkter, løsne op og opnå et øget velvære. Så kan næste løbetur føles knapt så tung, du kan sætte gang i blod- og iltflow til det område i nakken, der har givet dig smerter efter en lang dag ved skrivebordet og så videre.

Trigger Point Foundation Collection sættet indeholder:

  • 2 stk Trigger Point massagebolde (MB1)
  • 1 stk Trigger Point Footballer
  • 1 stk Trigger Point Baller Block
  • kode til digitalt download, så du hurtigt er godt igang