Trigger Point Coreroller Foamroller

Trigger Point Core Roller er en lækker skumrulle, som du kan bruge til at give dig selv en effektiv bindevæsmassage. Slip fri for skader, ømme muskler og brug den endda til yoga- og pilatesøvelser!

325,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Trigger Point Core roller Foamroller 


En blødere foamroller til dig, som ønsker at kunne give dig selv massage, men synes at andre foamrollers måske er en anelse for hårde.
Til forskel fra The GRID 1.0, så er Trigger Point Core Roller lavet i solidt skum hele vejen igennem, hvilket gør den meget blødere end de foamrollers du måske normalt kender.

Derfor er den også super oplagt i yoga- eller pilatestræning.

Du får den samme 3-dimensionelle overflade, som er inddelt i zoner - så du har forskellige muligheder i samme redskab.

Den lækre Coreroller-massagerulle fra Trigger Point kan fx rulle for at undgå overbelastningsskader i forhold til løb eller anden træning. Ved at bryde bindevævet ned kan du sætte gang i blodcirkulationen og skubbe affaldsstofferne ud af musklerne. Så kan du måske hurtigere slippe smerter og kan komme hurtigere i gang med din træning igen. Brug skumrullen til at arbejde på at blive mere mobil, som del af din genoptræning og for større velvære. 

Detaljer om Trigger Point Core Roller:

  • Solid skum foamroller
  • Den blødeste variant fra Trigger Point Therapy
  • Moderat kompressionsniveau
  • Også ideel at tage med i Yoga- eller Pilatesøvelser
  • Adgang til øvelsesinspiration online 
  • ca. 46 cm lang
  • 14 cm i diameter
  • Sølvgrå

 

Inspiration til brug af Trigger Point Core Roller

I videoen herunder ser du et eksempel på. hvordan du kan bruge denne lidt blødere foamroller som et værktøj i at stresse ned og få styr på vejrtræning og derved nervesystem. Michael foamroller/masserer specifikt områder, som kan løsne op for en bedret, ubesværet vejrtræning. Derfor er det faktisk meget mere et spørgsmål om at lave lange, rolige rul - eller kun at bruge Core Rolleren som et reskab du ligger stille på imens du arbejder med din vejrtræning. 

Find inspiration til dig selv eller dine klienter - del gerne.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trigger Point Coreroller Foamroller
Din bedømmelse
Kommende kurser

Vores mest populære