Trigger Point Channel - Sort

Trigger Point CHANNEL Roller er designet med en forsænket kanal og leverer direkte kompression, samtidig med du undgår følsomme områder eller retter sig mod specifikke muskler. CHANNEL Roller er lavet i slidstærkt EVA-skum og har en glat overflade, som tilsammen komprimerer musklerne jævnt og på den måde arbejder skånsomt med dit bindevæv og forbedre mobiliteten.
499,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Trigger Point Channel Foamroller (sort)

En helt særlig foamroller nyhed fra Trigger Point Therapy.

Trigger Point Channel Foamroller er designet til at massere områder, der er svære at nå, og som kan være følsomme over for foamrollerens tryk. Skumrullen har et helt unikt design med en forsænket kanal, som gør det muligt for dig at foamrolle med direkte tryk der, hvor du har brug for det, samtidig med du kan undgå følsomme områder.

  • Højt og fladt overfladeareal giver jævn muskelkompression
  • Designet til målrettet kompression
  • Patenteret hul kerne-design, som bevarer sin form selv efter hyppigt brug
  • Let at rengøre med en våd klud
  • Svedbestandig EVA-skumoverflade
  • Ca. 33 cm høj
  • Ca. 15 cm i diameter
  • Brugervægt op til ca. 225 kg

 

Inklusiv gratis online instruktion til, hvordan du foamroller

For at gøre det let tilgængeligt og muligt for alle at komme i gang med at foamrolle i hverdagen, så tilbyder Trigger Point Therapy gratis adgang til et online videobibliotek med masser af instruktionsvideoer. Her kan du se, hvordan du arbejder med specifikke problemstillinger, hvad der er god foamrolling-standard, og så videre.

 

 

Se hele udvalget fra Trigger Point Foamrolling

Er du på udkig efter en god foamroller, en massagebold til fødder, en massagepistol eller noget andet til at forkæle din krop med, så kig ind på oversigten, hvor du finder alle de produkter fra Trigger Point Therapy vi fører. Har du spørgsmål, så skal du bare kontakte os - så tager vi en snak og finder det helt perfekte produkt til netop den udfordring du står med.

Se alle Trigger Point-foamrolling produkter her.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trigger Point Channel - Sort
Din bedømmelse
Kommende kurser

Vores mest populære