TRX Rip Training

TRX Rip Training

Hvad er en TRX Rip Trainer?

Oparbejd din styrke indefra og ud! Træning med en TRX Rip Trainer giver dig en unik træning, som blander rotation, kernestabilitet, kontrol, styrke, mobilitet, kondition og koordination. I alle aspekter af livet har du brug for at kunne kontrollere og skabe rotationskraft. I TRX Rip Training træner du de samme assymetriske belastninger, som du møder hver dag. Når du skal bære dine indkøbsposer hjem fra supermarkedet, når du løfter dit barn, når du kaster en bold eller fx når du træner løb, svømning, cykling, golf og så videre.

Derfor er TRX Rip Trainer et perfekt træningsredskab for alle fitnessniveauer. For atleter, motionister, genoptræningspatienter, og så videre. Alle kan hente god træning. 

Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden
 1. TRX Rip Trainer - træn at generere og modstå rotation - elementer, du bruger i hverdagen og til sport
  TRX Rip Trainer Basic Kit
  1.595,00 kr.
 2. Elastik til TRX Rip Trainer - køb på activeaid.dk
  TRX Rip Trainer Ekstra Elastik
  Fra 165,00 kr.
 3. TRX Rip plakat med trx-øvelser
  TRX Rip Training Plakat
  225,00 kr.
Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvordan monterer jeg Rip Traineren?

TRX Rip Traineren består af en metalstang med gummihåndtag, og i den ene ende fastgøres en TRX Rip Trainer Elastik i valgfri styrke (findes fra helt let op til meget hård modstand). Elastikkens anden ende ankres til et fast punkt - fx et TRX X-Mount boret op på væggen eller i klemme i en dør med Door Anchor. Du kan også trække elastikken rundt omkring en solid stolpe, et træ, en lygtepæl eller lignende og clippe karabineren fast. I videoen ovenfor kan du se forskellige måder at ankre TRX Rip Trainer - samt få inspiration til at træne med den.

Sådan træner du med TRX Rip Trainer

Hvis du søger inspiration til din træning, så følg med vores Facebookside, hvor vi deler tips og tricks til din træning. Endelig, så har TRX Training også et kæmpe stort øvelsesbibliotek på Youtube, hvor du kan søge efter helt specifikke ting. Vidste du for eksempel, at der findes en hel videoserie med fokus på TRX for Golfspillere?