Udendørsophæng

Udendørsophæng

Find en god ophængsløsning til udendørstræning

De seneste år er udendørstræning boomet. Men det er ikke kun en frisk løbetur, som lokker os udenfor. Holdtræning i et fællesskab er superpopulært. Vi har rykket cirkeltræning, styrketræning og bootcamps udendørs. Så behovet for at finde smarte og sikre ophængsløsninger til udendørs brug er selvfølgelig også aktuelt. Hos active aid finder du et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til ophæng af fx TRX Suspension Trainers, Rip Trainer, gymnastikringe, battleropes, etc. Se mere herunder.

Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden
 1. Original TRX Extender købes hos active aid - se den på webshoppen
  TRX Extender
  129,00 kr.
 2. Monter TRX på en væg - ophængsløsninger til især fitnesscentre og fysioterapi
  TRX Multimount Ophæng
  5.700,00 kr.
  Bestillingsvare
 3. Udstyr til udendørstræning for fitnesscenter, fysioterapi, etc.
  TRX S-Frame (Kontakt os for leveringstid)
  31.000,00 kr.
  Bestillingsvare
  Udsolgt
 4. Gult TRX Suspenstion Anhor - køb seperat, så du ikke behøver at flytte fra sted til sted når du skal træne
  TRX Suspension Anchor
  195,00 kr.
Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvad kan man sætte TRX op med udenfor?

Du kan finde både statiske og flytbare ophæng til TRX her på siden. Alt afhængig af dit behov, budget og de fysiske rammer, du har, kan vi enten skræddersy en løsning eller anbefale dig et out-of-the-box produkt til ophæng. 


Er du personlig træner eller instruktør i et fitnesscenter
, så har du sandsynligvis behov for flere ophæng forholdsvis tæt på hinanden - og gerne en løsning, som kan bruges til mere end blot TRX. Tag et kig på muligheden for en skræddersyet løsning fra vores samarbejdspartner Element Fintess. De kan levere en ophængs- og opbevaringsløsning, der er skaleret til dit behov. Det kan fx også inkludere mulighed for pullups, dips, wall-element, og lignende. Har du en væg, der kan holde til det vægtload, du kommer på det i form af udstyr og deltagere, så har TRX også lavet en række løsninger, der kan bores op og udgøre ophængspunkt for 1 eller flere TRX' er.


For dig, der træner TRX privat
er det sandsynligvis et Suspension Anchor eller en TRX Extender, du leder efter, så du kan bruge et træ, flagstangen, børnens gyngestativ eller hvad du kan finde af stærke ophængspunkter. Flere kan endda sagtens holde til at være udenfor hele tiden, så har du fundet et godt sted så er det bare ekstra nemt at komme hurtigt i gang med at træne.

Hvordan kan man træne TRX udendørs?

Du kan tage din TRX med overalt og på den måde træne en kort, effektiv workout når du er på ferie, tage den med i skoven og kombinere en løbetur med nogle fede styrketræningsøvelser. Du kan faktisk nemt binde din TRX fast rundt om kroppen, så du kan løbe med den. Herunder ser du hvordan TRX nemt sættes op i et træ. Du bruger bare det medfølgende Suspension Anchor, som medfølger langt de fleste originale TRX Suspension Trainers (kun de professionelle C4-versioner har dem ikke, da der i stedet medfølger en extender - som du kan bruge på nøjagtig samme måde). Du får også Anettes inspiration til en udendørs TRX-workout.

Sæt din TRX op i et træ

TRX Workout udendørs