TRX Ophængsløsninger

Det er vigtigt at finde en god, solid ophængsløsning til sin TRX Suspension Trainer. Det er fundamentet for, at man kan træne sikkert og ikke bekymre sig, når man læner det meste af sin kropsvægt ned i stropperne. Der findes efterhånden et kæmpe udvalgt af TRX-ophæng både til dig som træner derhjemme og til det professionelle segment. Fælles er, at de er designet med holdbarhed og funktionalitet i højsædet. 

Så glem alt om en grisehale-krog eller en anden uegnet løsning fra byggemarkedet. Du risikerer at den ikke holder, eller at TRX'en snor sig ud af krogen imens du træner. Gå hellere efter den gennemtestede ophængsløsning fra starten af. Vigtigheden af et solidt ophæng kan ikke understreges ofte nok. Er du først stået på næsen eller landet på halebenet fordi din hjemmelavede løsning ikke kunne holde, så ved du hvor ærgerligt det er at spare på det punkt. Gå efter kvalitet. 

Vis som Gitter

8 varer

Faldende orden
 1. Sæt din TRX eller Rip Trainer op med sikkert monteringsudstyr - X-mount grå
  TRX X-mount Ophæng (grå)
  349,00 kr.
 2. En smart ophængsløsning til TRX. Skjul ophænget til TRX bag et billede
  TRX Invizi-mount Ophæng
  279,00 kr.
 3. Gult TRX Suspenstion Anhor - køb seperat, så du ikke behøver at flytte fra sted til sted når du skal træne
  TRX Suspension Anchor
  195,00 kr.
 4. Original TRX Extender købes hos active aid - se den på webshoppen
  TRX Extender
  129,00 kr.
 5. TRX Door Anchor
  TRX Door Anchor
  229,00 kr.
 6. Monter TRX på en væg - ophængsløsninger til især fitnesscentre og fysioterapi
  TRX Multimount Ophæng
  5.700,00 kr.
  Bestillingsvare
 7. Udstyr til udendørstræning for fitnesscenter, fysioterapi, etc.
  TRX S-Frame (Kontakt os for leveringstid)
  31.000,00 kr.
  Bestillingsvare
  Udsolgt
Vis som Gitter

8 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvordan hænger man en TRX op?

Langt de fleste TRX'er vi sælger i dag er del af en samlet pakke, som inkluderer ekstraudstyr - deriblandt også dele, der bruges til at hænge den op.

TRX Door Anchor gør det ultranemt. Du skal ikke gøre andet end at pakke det ud, sætte puden i klemme over døren, lukke (og gerne låse), og så har du et ankerpunkt du kan hægte din TRX Suspension Trainer op i. Men der er i sagens natur begrænsninger på, hvor meget bevægelsesfrihed du har, da du fx ikke kan komme så langt ind under ankerpunktet i fx TRX Inverted Row.

TRX X-mount og TRX Invizi-mount kan skrues op i loftet eller på væggen. Det kan kræve ekspansionsbolte, hvis du fx skal installere det i beton. Men med sådan en løsning får du langt flere muligheder for fri træning. Du kan nemmere skalere dine øvelser til at blive enten lettere eller sværere. Har du hvide lofter/vægge så kan du endda få en version i netop denne farve, så det blender mere ind. 

I fitnesscentre, fysioterapier og hos personlige trænere skal der som regel lidt mere til - fordi der skal være plads til flere trænende på samme tid og evt. også at det skal kunne foregå udendørs. Også her findes en række spændende muligheder for TRX-ophæng. 
TRX Studio Line er en samlet opbevarings- og ophængsløsning hvor der også er plads til andet TRX udstyr, måtter, Kettlebells, Battleropes, etc. Vi har blandt andet installeret sådanne løsninger hos Vig Motion, Haderslev Fysioterapi og Viborg Fitness v. højskolen.

En mindre løsning til den professionelle kan være TRX S-frame, som er et stærkt stål-træningsstativ der kan holde til vind og vejr og derfor er ideelt til udendørstræning. Det finder du fx hos Skodsborg Fitness samt SeierFitness Pakhus i Aarhus. 
Sidst men ikke mindst er der også TRX Multi Mount, som er en væghængt ophængsløsning med plads til op til 3-4 deltagere afhængig af pladsbehov.