TRX DVDer og Plakater

En plakat på væggen i fitnesscentret, fysioterapiens træningslokale eller hjemme i privaten er en god måde altid at have inspiration lige ved hånden. En visuel guide til, hvilke øvelser du kan lave, tips til hvordan du tilpasser øvelser, og lignenede - det er hvad du får med en original TRX-plakat. Se også plakaten særligt henvendt til dig, der har en TRX Rip Trainer. Brug dem som afsæt til at lave dit eget TRX Træningsprogram. Nu har du dem bare hængende på væggen - inspiration lige i øjenhøjde; i stedet for at du skal finde en krøllet PDF-side frem fra gemmerne hver gang.

Vis som Gitter

5 varer

Faldende orden
Vis som Gitter

5 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

TRX-træningsinspiration

Det kan være svært at huske de TRX-øvelser man har set på video en enkelt gang eller har fået demonstreret af fysioterapeuten/den personlige træner som del af et træningsprogram. Derfor kan du overveje at købe en TRX-plakat du kan hænge op på væggen - og altid have træningstips lige ved hånden. Det gør det hele meget nemmere. Hvad med fx en TRX All Body Strenght Workout-plakat?

TRX for begyndere

Hvis man er nybegynder i TRX-stropperne, så kan det være virkelig rart at kunne referere til nogle visuelle hjælpemidler. Her vil en TRX-plakat med træningsinspiration være guld værd. Har du et fitnesscenter eller en fysioterapi, så kan du med fordel sætte en TRX plakat op i nærheden af træningsområdet, så dine brugere nemt kan finde inspiration til korrekt TRX-træning. På plakaterne er der i detaljer beskrevet hvordan en øvelse laves og der vises med billeder hvordan "rigtigt skal se ud". Et supersmart supplement, som måske også øger sandsynligheden for, at nybegynderen griber TRX-håndtagene og kommer i gang med træningen på egen hånd.


TRX Træningsprogram i plakatform

Visuel inspiration til, hvilke øvelser der kan lave med TRX - som er lige til at gå til. De egner sig godt til begyndere, da øvelserne både er illustreret med grafik og skrevet ud i tekst. 

 

Ledte du efter en TRX Suspension Trainer eller andet træningsudstyr?

Der findes virkelig meget fedt træningsudstyr fra TRX efterhånden. Suspension Trainers, foamrollers, bolde, Kettlebells, Medicinbolde, elastikker og så videre. Hvis du vil se hele udvalget, så klik på linket herunder og kom tilbage til kategorien.

Se alle TRX Produkter her.