TRX HexGrip

TRX HexGrip Træningsredskaberne er en linie der er designet til hårdt brug, og giver dig en fantastisk overflade, der gør at du får et virkeligt godt greb, sammenlignet med mange andre træningsredskaber. I denne liniie af træningsredskaber fra TRX finder du vores Powerbags og Medicineballs

15 varer

Faldende orden
pr. side

HexGrip Medicineball og Powerbags fra TRX

De 2 Træningsredskaber du finder indenfor HexGrip er vores Medicineball og Powerbags.

Hvad er en Medicineball?

Hvilken størrelse medicinbold skal jeg vælge? Det kommer an på, hvad du skal bruge din medicinbold til og hvordan dit niveau er nu. Du kan starte ud i den lavere ende og efterhånden, som du kommer i bedre form, kan du opgradere helt op til den tungeste medicin ball på 16 kg. Der er derfor også en medicinball til din hjemmetræning eller udstyr til det ambitiøse fitnesscenter. 

Hos activeaid forhandler vi medicinbolde i følgende vægtklasser: 4kg, 6 kg, 8kg, 10 kg og 12 kg i størrelsen 25 cm i diameter. Herudover har vi også 35 cm i diameter, og her kan du vælge 6kg, 8kg, 10kg, 12kg, 14kg og 16 kg.


Hvorfor skal jeg træne med medicinbolde?

Hvis du vil træne mere effektivt og helkrops-orienteret, end du fx kan i statiske træningsmaskiner, så er det et super tip at tilføje en medicinbold til din træning. Træn i alle kroppens bevægelsesbaner, udfordre dine musklers reaktionsevne, din koordination, din balance og så videre. Træning med medicine balls kan være sjovt og meget udfordrende. Denne træningsbold er perfekt til at øge sværhedsgraden af øvelser såsom squats, lunges, og andre funktionelle bevægelser. En TRX Medicinbold er et unikt træningsredskab, der kan bruges til at forbedre din kondition, styrke og fleksibilitet. Denne bold er specielt designet til at give dig en intens og udfordrende træning. 

Eksplosiv styrketræning med medicinbold

Vil du træne eksplosiv styrketræning, så er medicinbolde et effektivt træningsredskab, som let kan tages med i din daglige træning. Med medicinbolden kan du lave kropsvægtsøvelser med belastning, fx mavebøjninger eller squats med kast mod mur, etc. for at forbedre din udholdenhed, eksplosivitet og corestyrke.  

TRX Medicinbolden er holdbar og nem at holde ved – selv når du sveder. Medicinbolden er et super populært træningsredskab, som du kan finde i både fitnesscentret, sportsklubber og i blandt hjemmetræningsudstyret på privaten. Hvis du er på udkig efter en ny og spændende måde at forbedre din fitness, kan TRX Medicinbolden være den perfekte løsning for dig.

 

TRX Powerbags er et super fleksibelt træningsredskab, uanset om det er til profesisonelt brug eller til din hjemmetræning

En TRX Powerbag hører til en af de mere alsidige typer inden for frivægte, som du kan implementere i din TRX Suspension training.

De er lavet i en stærk, tyk vinyl med trippelsyninger, så den virkelig kan holde til hård træning. En TRX Powerbag  har 7 håndtag placeret på henholdsvis toppen, på siden og for enderne. På den måde kan du bruge den til alverdens øvelser. Løft, pres, slæb, både unilateral over den ene skulder i din lunge, træk ind under dig i din planke, eller som symetrisk belastning, hvor du bær den på ryggen, over skulderne eller foran dig.

Super kvalitet og helt klart et af vores yndlingsredskaber indenfor sortimentet af TRX funktionelle træningsredskaber, da den i den grad kan overføres til mange dagligdags bevægelser.