TRX Medicineball

En TRX medicine ball eller medicinbold er en træningsbold som du kan vælge i forskellige vægte. Du kan bruge den som en ekstern vægt i din eksisterende træning i stedet for eksempelvis en kettlebell eller håndvægt. Som følge af formen og størrelsen, er den ikke  så let at holde som eksempelvis en TRX Kettlebell eller TRX håndvægt. Men der hvor de andre giver op, kommer den til sin ret, for det er jo oplagt at lave kaste øvelser, eller som eksternbelastning i din TRX Lunge.

En TRX medicine ball er syet i kunstigt læder og er i en høj kvalitet som du kommer til at have glæde af i mange år frem.

2 varer

Faldende orden
pr. side

Medicinbold fra TRX

TRX Medicine Ball anvendes ofte i genoptræning og styrketræning, hvor plyometrisk vægttræning øger den eksplosive kraft. Diameteren på 25 cm vil passe til de fleste, da netop diameteren skal matche skulderpartiet. TRX Medicinbolden er lavet af læder, så den holder i syningen. 

Hvilken medicinbold størrelse skal jeg vælge? 

Hvilken størrelse medicinbold skal jeg vælge? Det kommer an på, hvad du skal bruge din medicinbold til og hvordan dit niveau er nu. Du kan starte ud i den lavere ende og efterhånden, som du kommer i bedre form, kan du opgradere helt op til den tungeste medicin ball på 5,4 kg. Der er derfor også en medicinball til din hjemmetræning eller udstyr til det ambitiøse fitnesscenter. 

Hos activeaid forhandler vi medicinbolde i følgende vægtklasser:

1,8 kg
2,7 kg
3,6 kg
4,5 kg
5,4 kg


Hvorfor skal jeg træne med medicinbolde?

Hvis du vil træne mere effektivt og helkrops-orienteret, end du fx kan i statiske træningsmaskiner, så er det et super tip at tilføje en medicinbold til din træning. Træn i alle kroppens bevægelsesbaner, udfordre dine musklers reaktionsevne, din koordination, din balance og så videre. Træning med medicine balls kan være sjovt og meget udfordrende. Denne træningsbold er perfekt til at øge sværhedsgraden af øvelser såsom squats, lunges, og andre funktionelle bevægelser. En TRX Medicinbold er et unikt træningsredskab, der kan bruges til at forbedre din kondition, styrke og fleksibilitet. Denne bold er specielt designet til at give dig en intens og udfordrende træning. 

Eksplosiv styrketræning med medicinbold

Vil du træne eksplosiv styrketræning, så er medicinbolde et effektivt træningsredskab, som let kan tages med i din daglige træning. Med medicinbolden kan du lave kropsvægtsøvelser med belastning, fx mavebøjninger eller squats med kast mod mur, etc. for at forbedre din udholdenhed, eksplosivitet og corestyrke.  

TRX Medicinbolden er holdbar og nem at holde ved – selv når du sveder. Medicinbolden er et super populært træningsredskab, som du kan finde i både fitnesscentret, sportsklubber og i blandt hjemmetræningsudstyret på privaten. Hvis du er på udkig efter en ny og spændende måde at forbedre din fitness, kan TRX Medicinbolden være den perfekte løsning for dig.