TRX Træningsudstyr

TRX statement:  "Standard remains - conditions change"

Vores træningsfilosofi tager udgangspunkt i grundlæggende bevægelser. Vi ikke bare tror på, men ved at vi blive bedre til at bevæge os, hvis vi bruger TRX Suspension Training og tager udgangspunkt i vores  grundlæggende bevægelser;  planke, træk, pres, hinge, squat og lunge. Bevægelser som kroppen kan og som danner grundlag for al sammensat bevægelse.
Som udgangspunkt sætter vi standarden i TRX Suspension Training og når vi mestrer det, skal udfordre os selv og udvikle os ved at tilføre mere progression. Men selvom vi tilfører progression er det ikke på kompromis af den gode standard vi har inden for den enkelte grundlæggende bevægelse.

Det kalder vi Standard remains condistions change, og ved at være tro mod denne holdning til træning kan vi blive bedre til at bevæge os. Af samme grund har vi fået tilført denne linie af funktionelle træningsredskaber som du kan implementere for at opnå mere progression i din træning

Træningsudstyr til både den professionelle og den private bruger - du finder alle de spændende produkter fra TRX Training hos active aid.

Varer 1-36 af 95

Faldende orden
Side
pr. side