Hvad er TRX Suspension Training

TRX  verdens stærkeste brand indenfor funktionel træning.

TRX Suspension Training er en helt unik træningsform der opstod ud af en nødvendighed. Da grundlæggeren, Randy Hetrick, gjorde tjeneste hos The U.S. Navy SEALs fandt han ud af, at han manglede et træningsredskab for at kunne holde sig selv og sin gruppe i skarp fysisk form, på meget lidt plads. Så med en del kreativitet lavede Randy og hans team det første redskab, der igennem de seneste år er videreudvikletog i dag er det vi kender som TRX Suspension Training.

En træningsform der er anvendt og anerkendt af sportsverdenen som det mest alsidige og komplette nogensinde.

TRX Suspension Training er træning med egen kropsvægt

Du træner styke, fleksibilitet, mobilitet og balance i alle øvelser. Det er funktionel træning – hvor du oplever stor overførbarhed til dagligdags bevægelser. Belastningen tilpasser du selv udelukkende din egen kropsvægt. Når du træner TRX Suspension Training har du altid en stor involvering af core muskulatur. Sidst, men ikke mindst - du udfordres i høj grad på din stabilitet, når du træner med kun et ophængspunkt.

Med TRX Suspension Training træner du funktionelle bevægelser udelukkende med din egen kropsvægt som modstand

Du er hurtigt i gang, uanset hvor du er. Med TRX Suspension Trainer kan du udføre hundredvis af øvelser, som opbygger styrke, smidighed, balance, mobilitet og forebygge skader, alt sammen med præcis den intensitet, du selv vælger.

Hvilket TRX udstyr anbefales til professionelle?

Den personlige træner, fitnesscentret, fysioterapien, foreningsfitness. Alle typer af profesionelle i træningsbranchen køber TRX hos Active Aid. Det gør de, fordi det er os der er de officielle importører af brandet til Danmark. Vi har derudover en række dygtige forhandlere, som du også vil kunne finde vores produkter hos.
Som professionel skal du bruge en stærk, rengøringsvenlig løsning, som kan holde til intensivt brug af mange klienter gennem årene. TRX® leverer varen! Og skulle der være uforudsete problemer, så tilbydes også en stærk reklamationspolitik. Du risikerer ikke at stå med et produkt, der ikke virker. 

Vi anbefaler som oftest TRX C4 - her får du den bedste kvalitet og vil aldrig være usikker på om din slynge holder, når du underviser andre.

Hvilket TRX udstyr anbefales til hjemmetræning?

Du kender måske allerede træningsformen fra fitnesscentret eller måske gennem din personlige træner? TRX-træning er en utroligt populær træningsform, som er kommet for at blive og det er nemt at forstå. Der findes efter vores mening ikke et andet, enkelt redskab, som rummer så mange muligheder som TRX Suspension Traineren.

Træn din styrke, din balance, din smidighed, din kondition - med ét og samme produkt. Du kan let sætte det op derhjemme - selv uden at skulle bore i væg, loft eller dørkarm. Du kan også tage din træning udendørs. Og bedst af alt er, at TRX er oplagt til alle - uanset alder, træningsniveau og skavanker. TRX-træning kan tilpasses alle. TRX til hjemmebrug findes i et endnu større udbud nu, og har du svært ved at vælge, så ring til os på 8667 6730.

TRX trænings inspiration

TRX står for Total-body Resistance Exercises. Det er et træningssystem, der bruger din egen kropsvægt som modstand og giver dig mulighed for at træne alle større muskelgrupper i din krop. Stropperne fylder næsten ingenting, og de kan hurtigt sættes op i garagen, i haven eller på kontoret. TRX giver dig fleksibiliteten til at passe funktionel og effektiv træning ind i en travl hverdag.

Der findes et væld af træningprogrammer til TRX Suspension Training, og det er let at komme i gang med TRX træning, uanset hvilket niveau du starter på.

På grund af TRX' enorme popularitet findes der et hav af træningsprogrammer, som er ligetil at gå i gang med, og mange af dem ligger frit tilgængeligt diverse steder på nettet. Så det er let at finde et program til ens egen situation, og til det udstyr man har, ved at kigge sig omkring på Google eller YouTube.

Der findes også 2 forskellige apps som du kan bruge. 
TRX Training club er dit virtuelle TRX trænings center

TRX Force er et 12 ugers træningsprogram, med et stort øvelsesbibliotek, indlagte test og 4 træninger i hver uge.

Du vil også kunne finde digitale kurser under vores kursuskatalog.

 

Få mere at vide om TRX Suspension Training

Hvis du har spørgsmål til TRX Suspension Training, så ring eller skriv til os. Vi hjælper dig gerne igang og hjælper dig også til at finde både den bedste TRX til dit behov, men kan også hurtigt vejlede dig i hvor du henter den bedste inspiration.