TRX Suspension Trainer

Her finder du det fulde sortiment af originale TRX Suspension Trainere. Hvis du er i tvivl om hvilken du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os for mere rådgivning. Uanset hvilken TRX Suspension Trainer du vælger, så er du sikret et træningsredskab i mange år frem.

8 varer

Faldende orden
pr. side

TRX Suspension Trainer til både professionelt brug og hjemmetræning finder du her. 

TRX SuspensionTraining er træning med din egen kropsvægt og i dine egne bevægelser.
Så du kan hurtigt tilpasse træningen til dit niveau, eller til forskellige niveauer på dit hold. I og med at TRX Suspesion Traineren kun har 1 ophængspunkt, kommer du aldrig til at træne hårdere end det stærkeste led, eller side, tillader. På den måde vil du også opleve at i takt med, at du træner TRX, vil hele kroppen styrkes, din balance og stabilitet forbedres, og du vil generelt opnå bedre bevægelser i alle dine bevægelser.

Der er uanede muligheder for progression - og træningsformen kan derfor tilpasses alle aldre, niveauer og træningsmål.

Der findes i dag flere forskellige modeller af TRX Suspension Traineren, og her på siden finder du dem alle. 

Afhængig af om du skal undervise andre, eller bruge en TRX i din egen træning, så finder du her TRX Suspension Trainere til ethvert brug. Vi anbefaler klart at du vælger de kommersielle versioner med helstøbte håndtag, når du skal undervise andre. Disse er specielt udviklet til at flere bruger dem dagligt, og håndtagene kan du hurtigt spritte af efter brug.
Til hjemmebrug, hvor det kun er dig, der træner med din TRX, vil du sagtens kunne vælge de versioner med neoprenhåndtag.

Hvis du er i tvivl så tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig til at finde den bedste til dig.