TRX Studio Line

Skab en helt ny funktionel træningszone i dit center eller din klinik med den nye TRX Studio Line. Dette ophængs- og opbevaringssystem kan skaleres og moduleres, præcis til dit behov og hjælper dig til at udnytte pladsen maksimalt, så du får flere muligheder for funktionel træning. Der er tænkt på design og æstetik i en løsning, som kan tilpasses til dit behov, dit lokale og dine aktiviteter.

TRX Studio Line Brige

Med TRX Studio line Bridge får du det komplette indretnings og opbevaringssystem til dit funktionellle træningsområde. Denne løsning kan udbygges både i længden, så du udvides i bredden med enten TRX Suspension Bays.

- Indeholder broer, med integrerede vægmoduler, ophængsløsning, og armgang
- Længde på bromodul: 4,2 meter, 6,4 meter og 8,5 meter 
- Bredde per bromodul: 140 cm

TRX Studio Line T-Unit

TRX T-Unit kan bruges som træningsstation med dip bars, pull up bar og med ophæng til TRX Suspension Trainere. Den kan hurtigt blive centrum for et mindre gruppe trænings område. Du kan tilpasse din TRX T-Unit til dit træningsområde med:

- Hylder i forskellige størrelser
- Wall ball Target
- Landmine Attachment
- Opbevaringsskuffer
- Step-up / Dip Bar Station
- TV Holder
- Battle Rope Attachment
- Mini Band opbevaring
- Ophæng til 6 TRX Suspension Trainere

TRX Studio Line Corner Unit

TRX Corner Unit er i den grad en pladsoptimerende løsning, i og med at den udnytter et hjørne til at indeholde såvel opbevaring som ophæng. Du kan fuldstændig selv sætte din TRX Corner Unit sammen, så den tilpasses lige nøjagtig til dit behov.


- Pladsbesparende og optimal udnyttelse af et hjørne med både mulighed for opbevaring og træningsstation
- Valgfri højde 2,1 meter til 3 meter
- Mål fra yderstolpe til hjørne: 192 cm

TRX Studio Line Bay Unit

Denne vægløsning med opbevaringsmuligheder, kan opbygges, udskiftes, flyttes og kombineres på alle måder. Du kan få den som ren opbevaring, men kan også vælge at bruge den som kombineret opbevarings- og ophængsløsning til dine TRX Suspension Trainere

- Kan opbygges som et enkeltstående modul, eller bygges sammen til større vægløsninger.

- Bredde: Single Bay 140 cm, Double Bay 262 cm, Triple bay 384 cm etc. For hvert Bay der tilføjes øges bredden med 122 cm.

- Valgfri højde: 2,1 meter op til 3 meter

- Dybde: Med TRX ophæng: 103 cm

Er du interesseret i TRX ophængs- og opbevaringsløsninger?

Kan du se muligheder i ovenstående løsninger fra TRX i dit fitnesscenter, din fysioterapi eller lignende? Så kontakt os og få en snak om mulighederne - der er helt sikkert også en løsning til dit behov!