TRX Training Zone

 

Med denne løsning af det væghængte TRX Multimount eller gulvløsningen en TRX S-Frame, har du et super fleksibelt og enkelt ophængssystem. En TRX S-Frame er enkelt i og med du kan udbygge den, du kan flytte den, så du både har en indendørs eller udendørs løsning.

Vægløsningen TRX Multimount kan udbygges, og giver dig en utrolig let og enkelt ophængsløsning, der også kan bruges til opbevaring og armgang.

2 varer

Faldende orden
pr. side

TRX Training Zone – lille investering, stort potentiale

Der er mange muligheder for at skabe et træningsområde med TRX Training Zone. De mest fleksible løsninger er TRX S-Frame og TRX Multimount. Disse 2 ophængsløsninger er de klassiske løsninger til et allerede etableret område, og giver dig mulighed for hurtigt at komme igang med både små og store hold.

 

TRX S-Frame

En fritstående løsning, der altid kan udbygges afhængig af hvor mange brugere man ønsker. Løsningen kan flyttes, så man både kan træne inde eller ude (se video ovenfor). Som tilkøb til TRX S-Frame™ fås TRX® Dip Bar og TRX® Hammer Bars, truss med monkey bars, og hjul. Så du kan designe din helt personlige Training Zone, afhængig af hvor mange muligheder, og stor fleksibilitet, du ønsker at have samlet i et forholdsvist lille område. Perfekt til fitnesscentret, træningssalen, fysioterapien og lignende.

TRX Multimount

Denne ophængsløsning er perfekt til individuel træning eller træning af små grupper op til 4 personer. TRX® Multimount™ fås med Monkey bar, så der på minimal plads kan skabes mange træningsmuligheder. Optimér den plads, I har til rådighed i centret/klinikken og få en sikker løsning, som kan holde til meget. Kontakt os gerne for flere informationer. Vi kommer altid gerne ud og hjælper jer med at finde den bedste løsning, netop tilpasset jeres behov.