Indendørsophængsløsning

 

De bedste løsninger til ophæng af din TRX indendørs

Sikkerhed og holdbarhed er 2 af de vigtigste nøgleord, når det kommer til at finde ophæng/ankerpunkt til din TRX Suspension Trainer eller din TRX Rip Trainer. Som professionel  (fitnesscenter, personlig træner, o.l.) er det vigtigt, at du kan sørge for at dine klienter/brugere ikke kommer til skade p.g.a. ophæng, der går i stykker eller fordi TRX´en snor sig ud af en åben krog.

 

9 varer

Faldende orden
pr. side

TRX ophæng indendørs

At investere i et ordentligt ophæng har kæmpe betydning. Det skaber tillid og troværdighed blandt dine kunder og klienter, og det giver dig en tryghed, så du kan fokusere på at levere en god træningsoplevelse, og ikke bruge energi på om ophænget nu holder. 

Her på siden finder du også løsninger, som egner sig til dig, der fx. træner TRX derhjemme i stuen. 

Når du har skal sætte dit ophæng op, så sørg for at ophængshøjden er i mellem 2,10 meter og 2,70 meter. Når du så sætter TRXen fast i dit ophængspunkt, så undgå at klikke karabinen i dit ophæng - men sørg for at det er stoffet fra enten extender eller supspention anchor der ligger i ophænget. Derefter klikker du den karabin der sidder på din TRX fast i det nederste loop eller een af de tilgængelige loops.

Ophæng vi fraråder er ophæng i en  åben krog. Når du træner får du vendt og drejet din TRXSuspension Trainer, den bevæger sig når du laver meget aktive øvelser, og du risikerer, at TRX´en snor sig ud af krogen. Resultat = du (eller en af dine kunder!) falder på næsen, på halebenet eller på ryggen og kan komme til skade.

Hvordan sætter man TRX X-mount og Invizi-mount op?

To af de mest populære ophængsløsninger er helt klart det hvide eller sølvgrå TRX X-Mount og det nye TRX Invizimount.

Det er et par rigtig solide ankerpunkter og de hænger i mange hjem og fitnesscentre. De kan begge bruges til opsætning af TRX, Rip Trainer, Duo Trainer, etc. De er lavet af stærkt stål, som tåler gentagen brug. Herunder ser du, hvor nemt det er at sætte dem op. Du får en trin-for-trin guide du kan følge.