TRX ophængsløsning

 

Uanset hvor du ønsker at hænge din TRX op, så har TRX  flere ophængsløsninger og komplette indretningsløsninger, som kan tilpasses ethvert lokale eller område.

Løsningerne indeholder de traditionelle, og meget enkelte TRX S-Frames, det væghængte TRX Multimount samt det helt enkelte X-mount, som kan sætte op i loft eller væg. 

10 varer

Faldende orden
pr. side

TRX har mange ophængsløsninger.

Du finder ophængsløsninger fra de helt  som du kan bruge indenfor:
Til alle TRX modeller (undtaget C4), medfølger et TRX Door Anchor. Det betyder, at du blot kan bruge en dør som ophængspunkt. Læg det polstrede døranker over toppen af døren og luk den og træn! 
Du skal måske tilpasse nogle øvelser, da du ikke har så meget plads og ikke kan komme ind under ankerpunktet, som hvis du f.eks har din TRX ophængt i loftet.

Vil du have fuld bevægelsesfrihed, så tilkøb TRX X-mount som du monterer i et sikkert punkt i loftet. Sæt det op i beton, i træ og lignende. Du kan også vælge et TRX Invizi-mount, hvis du gerne vil have en mere diskret løsning.

Hvis du vil tage din træning med udenfor kan du med fordel bruge
TRX Suspension Anchor til at sætte TRX op i et træ i haven eller skoven, over en bjælke i carporten, i en lygtepæl eller et legestativ. 

Herudover kommer de større og komplette indretningsløsninger, som kan tilpasses ethvert lokale eller område. Løsningerne indeholder de traditionelle, og meget enkelte TRX S-Frames, det væghængte TRX Multimount samt det helt enkelte X-mount, som kan sætte op i loft eller væg.

Derudover er der også TRX STUDIO Line

TRX Studio Line giver mange muligheder for at indrette og optimere dit træningsareal. TRX Studio Line rummer både opbevaring og ophængsløsning i det samme system. Her får du en komplet og gennemtænkt indretningsløsning, som kan skaleres til ethvert træningsområde. TRX Studio Line består af en række forskellige moduler, som du kan opbygge, kombinere og udbygge fuldstædig tilpasset dit behov og dit træningsareal.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide mere om priser, muligheder og hvordan vi hjælper dig igang med at finde den perfekte opbevarings- og ophængsløsning?
Giv os et kald på telefon 86 67 67 30 eller skriv til os på email:[email protected]