TRX Produkter

TRX - bliv bedre til at bevæge dig. TRX Training® er førende indenfor træningsudstyr og uddannelse. Her finder du træningsredskaber der er til at stole på, for kvaliteten er helt i top. TRX® leverer ikke kun verdens bedste Suspension Trainere. TRX leverer idag et komplet sortiment af funktionelle træningsredskaber som fx Kettlebells, Battle Ropes, Powerbags og Foamrollers. Du vil også kunne få hele opbevaringsløsninger og ophængsløsninger fra TRX.

Hvis du mangler produkter i vores sortiment, så er du altid velkommen til at kontakte os, så sørger vi for at skaffe det hjem til dig.

Varer 1-36 af 132

Faldende orden
Side
pr. side

Hvad er TRX?

TRX står for "Total-Body Resistance eXercise" og er et af verdens stærkeste brands indenfor træningsudstyr. 

TRX blev udviklet af Randy Hetrick som i sin tid hos Navy Seals søgte et træningssystem, som de kunne bruge, når de var udsendt på mission. Det blev senere udviklet til den verdenskendte TRX Suspension Trainer, og er idag et brand der også udvikler alt fra TRX Suspension Trainere, til funktionelt udstyr, kurser, uddannelser samt hele løsninger til såvel udendørs som indendørs træning.

 

Hvad er TRX Suspension Training?

TRX Suspension Training er en træningsmetode hvor du bruger en TRX Suspension Trainer til at udføre øvelser indenfor såvel styrketræning, kardiotræning, stabilitetstræning, balancetræning og mobilitetstræning. En TRX Suspension Trainer er et sæt stropper, som du hænger op, og ved hjælp af enkelte teknikker, får du en effektiv træning af hele kroppen.

Det unikke ved TRX Suspension Traineren er at du kun har 1 ophængspunkt. Så uanset hvilken øvelse du laver vil du blive udfordret på din stabilitet og vil aldrig kunne træne hårdere end det svageste led tillader. Det er træning med egen kropsvægt og træning i dine egne bevægelser, og derfor giver TRX Suspension Training adgang til mange niveauer og målsætninger.

Du justere helt enkelt belastningen i øvelserne ved at justere afstanden til dit ophængspunkt. På denne måde kan du hurtigt ændre på belastningen i dine øvelser. Du vil også hurigt kunne tilpasse træningen til dagsniveau og målsætning.

 

Hvordan sætter jeg min TRX Suspension Trainer op?

Du kan sætte din TRX Suspension Trainer op på såvel vandrette som lodrette flader. Det mest optimale er at sætte din TRX op, så du kan komme ind under dit ophængspunkt. Eksempelvis hvis du hænger den op i loftet, så sørg for at du har ca. 70 cm ind til væggen og en afstand ud til siderne svarende til dine armes længde. Det optimale gulvareal er 2,5 meter i længden og 2 meter i bredden. Men mindre kan også gøre det.
Hvis du ikke har mulighed for at hænge din TRX Suspension Trainer op i loftet, kan du bruge en dør som ophængspunkt. Med døren som ophængspunkt, bliver du lidt begrænset i nogle øvelser, i og med at du ikke kan komme ind under dit ophængspunkt. Her kan du i stedet vælge at forlænge stropperne. På den måde kan du stadig opnå en relativ god vinkling, og dermed opnå god belastning i øvelserne.

TRX Suspension Traineren er oplagt til at tage med og tage med ud, så du kan have din træning udenfor.
Du kan hurtigt sætte din TRX op i et træ, et gyngestativ, en lygtepæl - vi har endda en træner, der engang satte den op ved busstoppestedet - det må siges at være tidsoptimering.
Det er ikke alle, der har en tank stående i indkørslen, men her har een af vores trænere vist hvordan TRX Suspension Traineren sættes op forskellige steder. TRX Suspension Training er en træning du altid kan tage med dig.

Det eneste du skal sikre dig inden du sætter din TRX Suspension Trainer op, er at det du hænger den op i, er stærk nok til at holde din kropsvægt.

 

 

Hvem kan træne TRX Suspension Training?

Vi plejer at sige, at TRX kan bruges af alle, uanset niveau og målsætning!
TRX er blevet populært både inden for fitness, genoptræning, militær træning og sportsspecifik træning. Så TRX  kan bruges af mennesker på mange forskellige fitnessniveauer og er velegnet til både træning i fitnesscentre, hjemmetræning og udendørs træning. Det er i høj grad også for dig, der gerne vil have træningen med dig, så du ikke er fraværende fra din træning, selvom du måske rejser meget.

Du kan med fordel bruge TRX Suspension Training til at blive stærkere til eksempelvis løb, cykling, golf, tennis, eller andre sportsgrene. 

I 2022 startede active aid et samarbejde med Dansk Blindesamfund. Med et synshandikap kan det være besværligt at komme afsted til træning, og her er det oplagt at træne med TRX Suspension Traineren hjemme. Når du træner har et nedsat syn er balance, stabilitet, styrke og mobilitet vigtigt, og specielt balancen nedsættes når synet forringes. Når du har et nedsat syn er det en kæmpe hjælp at have TRXen i hænderne, for alene ved at presse ned i håndtagene, får du en aktivering af hele kroppen, og dermed forbedres din oplevelse af både hvordan kroppen føles, men i høj grad også hvor kroppen er i rummet. 

Har du begrænsninger i forhold til at stå, har du også mulighed for at lave mange af dine øvelser siddende.

Så TRX Suspension Training kan i høj grad bruges af mange uanset niveau.