Wraps (håndled og knæ)

Wraps (håndled og knæ)

Harbinger Wrist wraps og knee wraps er meget populære både blandt motionister i fitnesscentrene og fx også atleterne i "udstyrskategorien" til styrkeløftkonkurrencer. Wrist wraps eller håndledswraps snoes rundt om håndleddet og giver stabilitet - og mindsker risikoen for at få overbelastningsskader når du løfter tunge håndvægte, kettlebells, eller vægtstænger med mange kilo på. Knee wraps - nok lige så meget kendt som knæbind eller knæwraps, er på sammen måde en lang, bred stribe elastisk nylonstof, som kan stabilisere dine knæ og gøre dig mere sikker i din træning - fx når du laver squats eller dødløft. Det er billigt at købe et sæt wraps, især hvis alternativet er en skade, som sætter dig ude af stand til at træne i flere uger, right? Harbinger er kendt for sine slidstærke, innovative produkter - det er derfor du finder brandet her hos active aid.

Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden
  1. Harbinger Pro Thumb Loop Wrist Wraps 2 stk.
    Harbinger Pro Wrist Wraps
    120,00 kr.
  2. Harbinger Knee Wraps sort eller camouflage-farvet
    Harbinger Red Line KneeWraps

    Startende fra 279,00 kr.

Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Den bedste håndledsstøtte til styrketræning

Wrist wraps - eller håndledsstøtte er noget de fleste kan have gavn af. For det vil altid være smart at forebygge skader - i stedet for at skulle behandle dem. Når du laver øvelser for arme, skuldre, etc. så involverer det altid mere end bare den specifikke muskelgruppe. Ligemeget hvilken øvelse du laver, så vil det være mest optimalt at du kan holde en neutral håndledsposition. Det er det, fordi du på den måde ikke overbelaster dine led, kan undgå ubehag i underarme, eller lignende. Ved tunge løft vil et håndledsbind kunne støtte og afstive håndledet - og sænke din risiko for skader.

Harbinger har nogle lækre wrist wraps i god kvalitet, som du kan se herover. Men du kan også vælge en handske med indbygget håndledsstøtte, hvis du er mere til det.

Hvorfor bruge knæbind (knee wraps)?

Knæbind (eller måske bedre kendt under sin engelske beskrivelse - knee wraps) er i høj grad noget, der bruges inden for styrkeløft. Derfor er det langt fra sikkert, at du overhovedet behøver at overveje og bruge det når du styrketræner. Harbinger Kneewraps er en lang stribe elastisk stof, som vikles rundt over, omkring og under dit knæ. Formålet er at give dig stabilitet og styring.

For langt de fleste motionister og dig, der dyrker almindelig styrketræning, vil et bedre køb være fx et neopren elastikknæbind. Det er nemmere at bruge, og knee wraps bruges som regel i mere ekstreme tilfælde, hvor der VIRKELIG skal noget stabilitet til udenfra for fx at kunne squatte x-antal kg.