Træningsmåtter

Træningsmåtter

Invester i en god træningsmåtte, som kan holde til gentagen brug. Det kan betale sig at gå efter kvalitet, fordi du får en måtte der let kan rengøres og er slidstærk. Så behøver du ikke investere i et basisprodukt igen og igen. Find et underlag der passer godt til både træning og udstrækning. I shoppen finder du både en tynd træningsmåtte, som blandt andet er god til Yoga, og en tyk, billig træningsmåtte fra TRX som er skøn hvis du skal træne udenfor og ikke vil kunne mærke hver en sten i ryggen når du ligger og laver mavebøjninger. Du finder træningsudstyr i god kvalitet til både privat og professionelt brug i webshoppen.

Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden
 1. Træningsunderlag - måtte som er skridsikker og 5 mm tykkelse - sort
  TRX Måtte 5mm
  569,00 kr.
 2. Træningsmåtten er et MUST have til dit træningsområde. Lækker blød træningsunderlag - perfekt til fx TRX-træning.
  TRX Træningsmåtte
  199,00 kr.
 3. Harbinger durafoam måtte sort
  Harbinger Anti-microbial Durafoam™ Træningsmåtte (Sort)
  Speciel pris 183,00 kr. Normal pris 305,00 kr.
 4. Harbinger Anti-microbial Durafoam Træningsmåtte Blå
  Harbinger Anti-microbial Durafoam Træningsmåtte Blå
  Speciel pris 251,40 kr. Normal pris 419,00 kr.
Vis som Gitter

4 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvilken træningsmåtte skal jeg vælge?

Udvalget af træningsmåtter på markedet er virkelig stort. Men hvilken version du skal vælge - er for det meste et spørgsmål om personlig præference. Vil du gerne have en god tyk måtte du kan have under dine knæ for at skåne dem? Måske vil du gerne have en måtte med tyngde, som bliver liggende tungt på sin plads og du kan bruge som afsæt for dine øvelser (det er fx rart hvis du laver yoga-øvelser eller stående TRX-øvelser, hvor du ikke vil risikere, at måtten smutter under fødderne på dig.


Det kan også være, at du gerne vil have en måtte som fra produktion er overfladebehandlet så den er mere modstandsdygtig imod smuds og bakterier og er nem at gøre ren - det vil fx være ret genialt i et fitnesscenter eller en fysioterapi, hvor måtterne bliver brugt af mange forskellige mennesker i løbet af en dag.

Fordele og ulemper ved en tyk træningsmåtte

Det er virkelig rart at have en tyk træningsmåtte hvis der f.eks. er knas med knæene. Den ekstra polstring gør, at noget af trykket tages af dine led, når du laver øvelser med knæene i underlaget. Til udendørstræning er det også klar en fordel hvis man har bare lidt mere end et tyndt stykke skumgummi mellem den kolde jord og kroppen. Ja, det kan godt være det er en virkelig billig træningsmåtte, men måske kan de betale sig at investere bare en lille smule mere. Især også, hvis man kan undgå at måtten smuldrer efter kort tid fordi den har fået fugt og ikke kan klare det.


Men til træning som fx Yoga eller anden træning, hvor du skal kunne grounde dig selv og holde balancen, kan en tyk måtte faktisk være en ulempe. Din mulighed for at "gribe fat" i underlaget med tæerne/fødderne er mindre - og det bliver sværere at balancere. Så her kan du med fordel vælge en 5 mm træningsmåtte som TRX Suspension Training måtten. Den er stadig behagelig, men fordi den er så tynd har du meget bedre føling med underlaget.

Lang sort TRX Suspension træningsmåtteLang sort TRX Suspension træningsmåtte
Harbinger blød antimicrobial træningsmåtteHarbinger blød antimicrobial træningsmåtte