Straps

Straps

Liftingstraps (eller løftestropper på dansk) kan være en rigtig god investering, hvis du dels vil have et supergodt greb på din vægtstang, håndvægt eller kettlebell og på den måde kunne træne sikkert og yde meget mere, og dels, hvis du vil passe godt på dine håndled og håndflader. For de yder nemlig også en vis beskyttelse, så du ikke slider hul på den forholdsvis tynde hun eller lave kæmpe vabler, som gør det ubehageligt at træne.

Harbinger har lavet nogle fede straps, som er i virkelig slidstærkt materiale og ligger til en rigtig billig pris. Brandet har været et af de førende på markedet i flere år og har erfaringen og produktudviklingen i ryggen til at bakke det gode rygte op. Du vil med det samme kunne mærke, at du har god kvalitet i hænderne. Det betyder altså noget. Især fordi du ikke skal ud og investere i det samme produkt igen og igen, fordi det går i stykker.

Vis som Gitter

1 vare

Faldende orden
Vis som Gitter

1 vare

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvornår bruger man lifting straps?

Kort sagt bruger du løftestropper, når du vil have et superstærkt greb på fx din vægtstang. De bruges også fordi din grebsstyrke på et tidspunkt ikke vil være nok på grund af den høje vægt du vil løfte - og du ikke har et sikkert nok greb gennem hele bevægelsen. 

Nogle af de helt oplagte øvelser er fx:

  • Dødløft
  • Bent Over Rows
  • Shrugs
  • Pull-ups
  • RackPulls

Og nej, det er ikke "snyd" at bruge liftingstraps. Det er bare sund fornuft. Det er en måde du kan tilpasse de forhold du træner under - for at få det optimale ud af din træning.