Powerbands

Powerbands

Hvad kan man bruge en lang træningselastik til?

Et langt powerband er smart, fordi du får mange flere muligheder end med en lille, lukket miniband elastik. Du kan stå på dem, de kan køres rundt om ryggen, du kan bruge dem i holdtræning med en makker, etc. 

Du kan nemt justere modstanden imens du træner - ved at forkort eller forlænge det stykke du står på, eller hvor du holder på elastikken. En lang træningselastik kan du også fastgøre til en ribbe, rundt om et træ, eller - igen - rundt om din træningsmakker. 

 

Vis som Gitter

16 varer

Faldende orden
Vis som Gitter

16 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Lange træningselastikker i stofmateriale er lækre at træne med

Kender du følelsen af elastik, der gnider imod huden og niver fast i hårene på arme eller ben? Det undergår du helt med stofelastikkerne fra det tyske brand FLEXVIT. Det er SÅ behagelige at træne med - selv i bare ben.


Og fordi de er lavet i et vævet materiale, hvor elastikken er i stoffet, så er de desuden velegnet til dig, som måske lider af latexallergi/overflsomhed overfor de ting der er i lavkvalitets-træningselastikker. Det er et kæmpe plus og værd at tage med i overvejelserne. At holdbarheden desuden også er milevidt bedre end de fleste af de billigere konkurrenter er så også et kæmpe plus. Når du nu alligevel skal investere, hvad så med at købe noget træningsgrej der kan holde til at blive brugt igen og igen? Det kommer nok alligevel til at betale sig i længden. Bunken af sprungne træningselastikker hober sig hurtigt op og ligger som et testamente på, at kvalitet som regel kræver en lille investering.


Elastikkerne kan vaskes i vaskemaskinen på op til 60 grader

"Wow kan de vaskes i vaskemaskinen? Det er nok noget af det smarteste ved FLEXVIT-elastikkerne".
Det hører vi ret tit fra kunder. Og ja, det er ret smart. Det må vi godt nok give de tyske producenter! Der er de forud for deres tid. For fra 2020 og frem vil der nok for evigt være et langt højere fokus på hygiejnen fx i fitnesscentre, fysioterapier, ved udendørsbootcamp træning, og lignende, hvor flere mennesker har fingrene i de samme træningsredskaber. Men det skal jo være nemt og overskueligt for alle. Og det er det virkelig med FLEXVIT Bands. Bare smid dine lange FLEXVIT træningselastikker i en vaskepose, sæt vaskemaskinen på et program op til 60grader varmt, og vask med mildt vaskemiddel. Nemmere bliver det vist ikke? DET kan du ikke gøre ret mange gange med en latex-elastik før den er helt mørnet og klar til småt brændbart.

 

Elastikøvelse til Triceps

Du kan bruge en lang elastik til at træne Triceps med. Find den type du synes passer. I videoen herunder bliver brugt en FLEXVIT Multi elastik. Fordelen ved denne er, at den har en masse loops, så du hurtigt kan justere intensiteten ved at gribe et loop længere oppe eller længere nede på stofelastikken. Du behøver ikke holde pause og finde en anden elastik - og din træning bliver mere effektiv og intens.