Vibration

Vibrationsmassage afløser i højere grad de klassiske produkter til foamrolling. Det skyldes selvfølgelig både udvikling af teknologi, men også nyeste viden omkring hvordan vibrationsmassage er mere effektivt og fremmer restitution hurtigere end almindelig foamrolling. 
Du finder forskellige modeller fra TriggerPoint Therapy lige her på siden.

5 varer

Faldende orden
pr. side

Hvordan virker vibrationsmassage?

Vibrationsmassage hjælper med at lindre muskelspændinger og fremskynde restitutionen. Vibration hjælper med at øge cirkulationen hurtigere end en ikke-vibrerende rulle. Du vil opnå en mere dybdegående massage af dine ømme muskler når du brugger disse massageprodukter med vibrationer. Hvert produkt har flere indstillinger af hastigheder, så du kan tilpasse massagen efter behov. Vibrationsmassage kan bruges til massage af muskler overalt på kroppen, og giver dig mulighed for at komme dybere i vævet, og dermed minimere spændinger alene som følge af vibrationerne. Du vil hurtigt og effektivt kunne reducer ømhed og stivhed på din ryg, ben, eller hvor du har brug for lindring med TriggerPoint vibrationsmassage produkter.

Massagepistol eller Massagerulle - hvad skal jeg vælge?

De forskellige modeller vi har i vores sortiment, har hver deres fordele. Med massagepistolen samt vores Triggerpoint Buffer vil du kunne arbejde med meget specifikke områder, men det kan være svært selv at nå eksempelvis ryg og nakke med disse håndholdte produkter.
Massagerullerne med vibration gør det lettere for dig at nå flere steder på kroppen, da du kan ligge på dem og flytte dig, afhængig af hvor du har brug for din vibrationsmassage.