Massagerulle

Massagerulle

Man kan foamrolle på mange måder

De fleste kender efterhånden allerde den klassiske foamroller. Men vidste du, at der også findes en masse andre produkter specifikt designet til myofascal release/selvmassage i forskellig sammenhæng og velegnet til forskellige typer brugere? Massagebolde, massagepistol, håndholdte smarte produkter du kan bruge ved skrivebordet på arbejdet, sticks som er helt geniale til dig, som ikke har hverken mod på eller mobilitet til at kunne ligge på gulvet og rulle på en almindelig foamroller. Listen er super lang - og kvaliteten er 100% i top. Udvalget af massageruller og diverse øvrige foamrollingprodukter bliver hele tiden udbygget og der vil helt sikkert være et redskab, som kan løse de problemer du oplever. Øg dit velvære, varm op inden træning, arbejd med dit fascia/bindevæv så din bevægelse ikke er begrænset - og brug nogle velfortjente minutter på at gøre noget godt for din krop.

Vis som Gitter

9 varer

Faldende orden
 1. STK fra Trigger Point gør det nemt at foamrolle - også hvis du hellere vil sidde på en stol og give dig selv massage.
  Trigger Point STK
  349,00 kr.
 2. Trigger Point STK X
  Trigger Point STK X
  399,00 kr.
 3. Trigger Point NANO X - brug den fx når du skal på længere flyrejse og hold gang i blodomløbet! Smart foamroller i super god kvalitet. Rigtig holdbar.
  Trigger Point NANO X
  249,00 kr.
 4. trigger point NANO - brug den til myofascial release massage af blandt andet fod, underarm. Kan også bruges fx til mobilitetmassage på underben.
  Trigger Point NANO
  249,00 kr.
 5. Trigger Point STK Contour smyger sig om dine ømme muskler og hjælper dig hurtigt tilbage.
  Trigger Point STK CONTOUR
  349,00 kr.
 6. Triggerpoint Acucurve Cane massagestok
  Trigger Point Acucurve Cane
  275,00 kr.
 7. TriggerPoint MB2 roller
  Trigger Point MB2 Roller®
  279,00 kr.
Vis som Gitter

9 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Er foamrolling med en massagebold eller stick bedst?

Foamrolling er måske mest kendt for den cylinderformede massagerulle beklædt med mønstret skum. Men der er mange andre muligheder. Og det inkluderer også produkter, som giver muligheder for dig, som er begrænset i din bevægelighed pga. skader eller andet og derfor fx ikke kan komme ned på gulvet og foamrolle. Massagebolde kan bruges til at komme helt i dybden med problemområder - fx i den store ballemuskel, hvor du kan punktmassere i dybden. Hvis du gerne vil foamrolle dine underbensmuskler, men gerne vil gøre det siddene, så grib f.eks. fat i massagerullen TriggerPoint STK, som er en håndholdt foamroller med håndtag i hver ende.