Trigger Point Therapy massagerulle

I tilfælde hvor du har svært ved at bruge din traditionelle foamroller fra Trigger Point Therapy eller massageboldene, vil massagerullerne være oplagte valg.

Ved brug af en massagerulle fra Trigger Point Therapy, kan du ved egen hjælp massere kroppen, uden at skulle ligge ned. Så siddende eller stående vil du kunne massere kroppen. De forskellige ruller findes til forskellige områder.
De små massageruller er virkelig gode til massage af dine fødder, hvor de andre ruller er gode til ben, ryg, nakke.

Udvalget af massageruller og diverse øvrige foamrollingprodukter fra Trigger Point Therapy bliver hele tiden udbygget og der vil helt sikkert være et redskab, som kan løse de problemer du oplever. Øg dit velvære, brug det som opvarming eller cool down - at arbejde med dit fascia/bindevæv så din bevægelse ikke er begrænset, vil gavne dig med det samme og på sigt.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Massageruller til hele kroppen

En massagerulle er et redskab der kan hjælpe dig med at slappe og lindre spændinger og smerter i muskler og led. En massagerulle er særligt et populært redskab til at massere sig selv. Når man bruger en massagerulle, kan den være med til at øge blodcirkulationen, forbedre fleksibiliteten og reducere muskelømhed. 

Massageruller er lavet af forskellige materialer. De mest anvendte materialer er skumgummi og plastik. Skumgummi er blødt og fleksibelt, hvilket gør massageruller med skumgummi egnede til personer med smerter i muskler og led. Massageruller i plastik egner sig godt til personer der ønsker en hårdere og dybere massage. De bruges for eksempel til specifikke muskelgrupper og ømme punkter. 

Massagerullerne kan bruges på forskellige dele af kroppen såsom på ryggen, skuldrene, armene og benene. En massagerulle er nem at bruge og kræver ikke nogen speciel teknik. Placer massagerullen det sted, du ønsker at massere og rul den frem og tilbage. 

Forebyg skader og anspændte muskler

En massagerulle er et godt supplement til din træning, da den kan hjælpe med at løsne op for blodgennemstrømningen og løsne op for spændinger i muskler og led, hvilket kan hjælpe med at forhindre skader og smerter. Den kan også hjælpe med at forbedre din fleksibilitet. 

En massagerulle er et effektivt redskab til at forebygge skader og anspændte muskler. Ved at bruge en massagerulle kan man øge blodgennemstrømningen og løsne op for spændinger i musklerne, hvilket kan hjælpe med at forhindre skader og smerter. Derudover kan det også hjælpe med at øge fleksibiliteten og forbedre kroppens generelle bevægelighed. Det er en simpel, men effektiv metode til at tage sig af ens fysiske velbefindende, og kan nemt integreres i ens daglige rutiner. Det er vigtigt at starte med en blød massagerulle og gradvist øge intensiteten for at undgå skader.

Køb din massagerulle hos Activeaid.dk

Activeaid er bygget op omkring passion. Vores mission er at udbyde unikke og funktionelle træningsredskaber af høj kvalitet. Derfor kan du være sikker på at modtage en massagerulle af høj kvalitet, der med garanti vil være yderst brugbar både inden og efter træninger. Massagerullerne kan fås i forskellige størrelser og former. Derfor kan du helt sikkert finde den rette massagerulle, der passer til dig. Køber du for 500 kr. opnår du fri fragt. 

Hvor på kroppen kan jeg bruge en massagerulle?

En massagerulle kan bruges på mange områder af kroppen, herunder ryg, nakke, lægge, skuldre, arme og lår. En massagerulle kan både bruges inden træning, for at varme musklerne op men den kan også bruges efter træning, så man undgår at få ømme muskler dagen efter. 

Hvorfor bruge en massagerulle efter træning?

En massagerulle kan hjælpe med at reducere muskelspændinger og smerter og samtidig forbedre blodcirkulationen. Massagerullen kan også hjælpe med at genopbygge muskler. Derfor kan det være en god idé at bruge 10-15 min på at massere musklerne efter en træning. 

Kan man bruge en massagerulle inden træning?

Ja, man kan sagtens bruge en massagerulle før træning. Fordelene ved at bruge en massagerulle inden en træning er, at musklerne bliver opvarmet, hvilket er med til at forhindre skader. Derudover forbedrer man også bevægeligheden i kroppen. Massagerullen hjælper også med at forbedre musklerne til de kommende belastninger under træningen.