Massagepistol

Massagepistol

En massagepistol eller et andet foamrolling-produkt med vibrationer er en virkelig let og overkommelig måde selv at behandle dine muskler. Dette gælder både før og efter træning, eller hvis du bare generelt oplever stramhed, ømhed eller trætte musker. Du kan anvende såkaldt percussion terapi til at opnå en helt særlig følelse i muskler og sener; nemlig at de opleves klart mere friske og lette og klar til en omgang træning. De vil nok også opleves knapt så ømme dagene efter træning - du kender godt den der tunge fornemmelse! Så er spørgsmålet bare hvad du er mest til af de forskellige vibrations-massageredskaber.

Vis som Gitter

3 varer

Faldende orden
Vis som Gitter

3 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Hvorfor bruge en massagepistol?

Når du bruger en massagepistol sker der ganske enkelt en stimulering af dit nervesystem, som bevirker at dine muskler afslappes. Præcis som hvis du går til en privatmassør som anvender en lignende teknik med små pulserende, rytmiske slag. Og det kan der jo være mange fordele ved. Du vil ihvertfald opleve at det område du behandler på, bliver afslappet og mindre ømt efter din behandling - og så føles det rigtig rart. 

Men du skal i virkeligheden set på hele spektret af din træning: Kost, søvn, restitution, væskebalance, mobilitet, vaner, teknik osv, og ikke tro at et enkelt massageredskab rummer mulighederne, for at gøre arbejdet for dig. Men det er klart, at hvis du føler dig lettere i kroppen og musklerne ikke føles udtrættet. så er det også nemmere at træne regelmæssigt - og det alene kan motivere. Du kan også med fordel tage et kig på vores udvalg af massagebolde eller massageruller, hvis du har behov for et varieret udvalg af restitutionsprodukter.